ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: Μάλλον αρμενίζει στραβά...

Την οικονομική καβάντζα των μονίμων υπαλλήλων του δήμου προσπάθησε να ανακατέψει ο δήμαρχος Χαλκηδόνας ζητώντας χθες από το δημοτικό συμβούλιο να επικυρώσει την άντληση χρημάτων από τον ανάλογο κωδικό για να πληρωθούν δύο εργολάβοι !!!.
Ο κωδικός αυτός περιέχει ένα ασφαλές ποσό που ισοδυναμεί με δύο μηνιαίες πληρωμές των υπαλλήλων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
Όπως ήταν φυσικό συνάντησε την αντίδραση δημοτικών συμβούλων οι οποίοι είπαν ότι καταλαβαίνουν την ανάγκη του δήμου για χρήματα αλλά θα ήταν φρόνιμο τα χρήματα των μόνιμων υπαλλήλων να χρησιμοποιηθούν για πληρωμές άλλων εποχιακών υπαλλήλων και εργατών του δήμου και όχι για εργολάβους. Οι εργολάβοι μπορούν να πληρωθούν και από την τακτική επιχορήγηση που λαμβάνει ο δήμος από την πολιτεία.

1 σχόλιο:

  1. Στους εργολάβους και στα δάνεια έχουμε αδυναμία.
    Εχουν και τα δύο μεγάλη απόδοση.
    Ο "γνωστός-άγνωστος" ο επονομαζόμενος και ¨Καρπουζοψαράς" (watermelon fisherman) , θα δώσει ρεσιτάλ στο τέλος της παράστασης.
    Ευτυχώς μείναν λίγες μέρες ...και κατηγορούσε τον Τσιτουρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή