ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμα κατατεθέν...

Στην Ολλανδία λένε ότι δώσαμε ...δώσαμε.
Ξέρουν ότι δεν θα τα πάρουν πίσω.
Μερικοί φανατικοί με την Ελλάδα λένε κρίμα..
και μονολογούν αρνητικά ...για την μοίρα μας που θεωρούν ότι ανεπιστρεπτί βγάζει σε αδιέξοδο.
Δεν υπάρχει σωτηρία ...αλλά υπάρχει συμπάθεια και συναίσθημα, για την ομορφότερη χώρα του κόσμου που κατήντησε να γίνει ο CLOSHARD της Ευρώπης.
Κρίμα γιατί και οι Ελληνες είναι χαρισματικοί , και είναι μακράν των ανοήτων SPOT του Ε.Ο.Τ οι καλλίτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.
Ρίξε μιά σκάλα στο φεγγάρι ν'ανεβώ , όλα τ'αστέρια να μ'ανάψεις για να δώ την μακράν των υπολοίπων , ομορφότερη χώρα στον πλανήτη.
Σου το λέω εγώ που έχω ταξιδέψει σε 59 χώρες , απο το TAMPERE της Φινλανδίας ,την OSAKA και το ΤΟΚΙΟ της Ιαπωνίας, αλλά και την μακρινή PNOM PEH του VIETNAM , μέχρι και το REYKJAVIK της Ισλανδίας.

Φιλικά και ρομαντικά
Λευτέρης Τσουγκλίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου