ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Περί ψηφοδελτίων

Πολλά ακούγονται για τις στελεχώσεις των ψηφοδελτίων σε ότι αφορά τον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας.
Σου λένε οι Δαϊκούδης και ο Μπίκος: Έχουμε τόσους υποψηφίους που θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιό μας που θα αναγκαστούμε να αφήσουμε έξω μερικούς. Είναι όμως έτσι;
Τα ίδια ακρβώς λέει και ο Αραμπατζής αλλά Χ2.
Εδώ πρέπει να πούμε πως ο Παναγιώτης Δαϊκούδης είναι ο μόνος που μας ανακοίνωσε επίσημα και καθαρά μερικούς από τους υποψηφίους, τα ονόματα των οποίων και δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Ωστόσο τα ονόματα αυτά ήταν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, από τα Κουφάλια και τη Χαλκηδόνα. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χωριά τηρεί "σιγή ιχθύος" δίνοντας έτσι αφορμή στους αντιπάλους του να τρέφουν αρνητικό κλίμα.

Ας περάσουμε στο στρατόπεδο του Αραμπατζή.
Εδώ τα πράγματα είναι πιο σφιχτά αφού τους τα βγάζουμε με το τσιγκέλι. Οι μόνοι σίγουροι που διαδίδουν ότι θα είναι υποψήφιοι είναι οι Βενέτης Αθανάσιος, Κορώνας Κώστας, Ανδρέας Οκλαλιώτης και Πασχάλης Μπουτζόπουλος. Κι εδώ όμως κανείς δεν κάνει κουβέντα για τα υπόλοιπα χωριά δίνοντας την εικόνα πως δυσκολεύονται να βρουν "καλά άλογα".
Κι άμα τους ρωτήσεις "πως πάτε από υποψηφίους;" σου απαντάνε: είμαστε κομπλέ και περρισεύουν άλλοι τόσοι... (στο Άδενδρο έχει κάτι τραίνα. Νοικιάστε ένα για να τους χωρέσετε...)
Το μόνο σίγουρο ψηφοδέλτιο που έχει στελεχωθεί κατά 90% είναι του Σάββα Μωυσίδη (και το γνωρίζουμε πολύ καλά αλλά σεβόμενοι την θέλησή του, θα ανακοινώσουμε το 1/2 του ψηφοδελτίου του πολύ σύντομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου