ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο του Μηντσιούδη

Σε προσπάθεια στελέχωσης του ψηφοδελτίου του έχει ριχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, Μαυρουδής Μηντσιούδης από τα Κουφάλια καθώς ο χρόνος τον πιέζει.
Ωστόσο, παρά την πίεση, μερικά ονόματα που θα είναι στο ψηφοδέλτιό του και που έχουν βγει στην επιφάνεια, καθώς αναφέρονται έντονα τελευταία, είναι των Δημήτρη Τερζάκη και Κώστα Τσιράγγελου από τη Χαλκηδόνα και του Κώστα Πατσαλίδη από το Μ. Μοναστήρι.
Ειδικά, ο κ. Τερζάκης, θεωρείται από τα πολύ καλά στελέχη αφού έχει επιδείξει μόνο θετικά στοιχεία στη μέχρι τώρα πορεία του ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Χαλκηδόνας.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε τα κοσμήματα γι' αυτούς που ξέρουν την αξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή