ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχωρεί από τις υποψηφιότητες ο Γιάννης Τσουκνιδάς

Αποχωρεί από τις υποψηφιότητες ο πρώην δήμαρχος Κουφαλίων Γιάννης Τσουκνιδάς όπως δήλωσε εχθές δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο Κουφαλίων.
Παρά τις προσπάθειες που έκανε, ο κ. Τσουκνιδάς δεν κατάφερε να πείσει τους συνεργάτες του να τον ακολουθήσουν αφήνοντάς τον μετέωρο με αποτέλεσμα να "βαλτώσει" και να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση, τουλάχιστον προσωρινά.
Για την κίνηση αυτή του κ. Τσουκνιδά είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερη ανάρτησή μας όταν κάποια άτομα του κύκλου του διατυμπάνιζαν με δημοσιεύματα και φωτογραφίες τύπου "αφίσα" πως κατεβαίνει υποψήφιος. Οι πληροφορίες όμως που είχαμε εμείς ήταν από τον "σκληρό πυρήνα" του κ. Τσουκνιδά και εχθές επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.
(Γι αυτό φωνάζουμε ότι θα διαβάζετε μόνο αλήθειες και μάλιστα διασταυρωμένες)

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ22 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:56 μ.μ.

    Αν και έμπειρος ο Γιάννης εν τούτοις έκανε λάθη ολκής.Ερασιτεχνικές κινήσεις και τοποθετήσεις ανούσιες τον έριξαν στην "αφάνεια".
    Κρίμα για την τοπική αυτοδιοίκηση.
    Ο Γιάννης είχε τεράστια περιθώρια "προσφοράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://blackcat.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=26945&blid=416


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή