ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"Ιεροί Ναοί και Εξωκκλήσια των Κουφαλίων"

Αυτός είναι ο τίτλος του 20σέλιδου περιοδικού που ετοιμάζει ο δημοτικός σύμβουλος Κουφαλίων κ. Κώστας Πλαγάκος με αποκλειστικά δικά του έξοδα (όπως κάνει από τις αρχές του 2007 που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος).
Στο περιοδικό, που θα τυπωθεί σε σχεδόν 2.500 αντίτυπα και θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλα τα νοικοκυριά του δήμου Κουφαλίων, αναφέρονται τα στοιχεία και η ιστορία των Ιερών Ναών και των Εξωκκλησιών που υπάρχουν στα Κουφάλια από τότε που χτίστηκαν μέχρι και σήμερα με τη συνοδεία φωτογραφικού υλικού.
Ο κ. Πλαγάκος αφιερώνει αρκετό χρόνο στην καταγραφή των πολιτιστικών, ιστορικών, θρησκευτικών, ακόμα και αθλητικών γεγονότων της πόλης των Κουφαλίων ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να έχει επαφή με τους συνδημότες του, είτε μέσω ευχετηρίων καρτών (Χριστούγεννα - Πάσχα), είτε μέσω ενημερωτικών περιοδικών με διάφορα θέματα, είτε μέσω προσωπικών επαφών.
Πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθειά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου