ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο περιπλανώμενος...

Στον Λουδία βρέθηκε εχθές το βράδυ ο Άρης Αραμπατζής για τον εοαρτασμό του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια γιόρτασε την ονομαστική του εορτή (του Αγίου Αριστείδη) σε καφέ του χωριού παρέα με στελέχη και φίλους του.
Την ίδια στιγμή, οι αντίπαλοί του Παναγιώτης Δαϊκούδης και Γιάννης Μπίκος έδιναν μεγαλοπρεπή συγκέντρωση στο Ξηροχώρι με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 60 υποστηρικτών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν πολλά άτομα από Άγιο, Γέφυρα, Βαθύλακο και Μεσήμβρια και λιγότερα από Χαλκηδόνα και Κουφάλια. Η συγκέντρωση έγινε σε θερμό ενωτικό κλίμα παρά τους ισχυρισμούς κάποιων που θέλουν τις σχέσεις των δύο πολιτικών να είναι "κρύες".

Ο κ. Μπίκος ανέφερε ότι την επόμενη 5ετία δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, δεσμεύθηκε όμως ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Δαϊκούδη όσο περισσότερο μπορεί.
Ένα άλλο θέμα που εγείρεται από τη συνδιοίκηση είναι για το αν θα μπορέσει ο κ. Μπίκος να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από την παράταξή του προκειμένου να διαδεχθεί τον κ. Δαϊκούδη.
Την Παρασκευή 17/9 στις 9.30 το βράδυ στην αίθουσα του ΔΣ Κουφαλίων οι κκ. Δαϊκούδης και Μπίκος θα παρουσιάσουν την ιδρυτική διακήρυξη της "Ανεξάρτητης Ισχυρής Ένωσης" όπως θα λέγεται το όνομα του συνδιασμού ενώ θα υπάρξουν ακόμη δύο συνεχόμενες παρουσιάσεις σε Χαλκηδόνα και Άγιο Αθανάσιο.
Περιπλανώμενος

1 σχόλιο:

 1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑ!!!
  Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΑ ΧΑ!!!
  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
  ΟΛΑ ΜΑΖΙ? ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΧΑΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!
  ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή