ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σας βλέπουμε κύριοι...

Γνωστό καφέ των Γιαννιτσών προτίμησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να τα πει με τους συνεργάτες του. Στην παρέα του κ. Ψωμιάδη διακρίναμε τον πρώην υφυπουργό κ. Γιώργο Σαλαγκούδη με τον συνεργάτη του κ. Βαγγέλη Μακρυδάκη, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και άλλους.
Η συζήτηση διακόπηκε αρκετές φορές αφού πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν από το πολιτικό τραπέζι για να χαιρετήσουν τους παραπάνω.
Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στη συνάντηση αυτή αλλά πρέπει να ήταν κάτι σημαντικό καθώς το διαλύσανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες...

2 σχόλια:

  1. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας ο Μαυρογιαλούρος και οι Γκρούεζες υπάρχουν και θα υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία... Έτσι κ. Μακρυδάκη; Πολλές οι πολιτικές σου κωλοτούμπες ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως υπάρχουν και οι "θεματοφύλακες" της εξουσίας που ένα φορτηγό των 8.000 ευρώ το "περνούν" στον Δήμο με 41.000 ευρώ και βγαίνουν χωρίς "τσίπα" και συμμετέχουν στη Δημόσια ζωή του τόπου και ζητούν ψήφο και για πολλά άλλα...φορτηγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή