ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η επένδυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αδένδρου

Με την 1281/Π03/5/00240/Ε/Ν. 3299/04/2−7−2010 απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε η επένδυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αδένδρου, η οποία έχει υπαχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο 3299/04 και αφορά προμήθεια μηχανικών μέσων σποράς, καλλιέργειας και συγκομιδής αγροτικών προϊόντων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αδένδρου του Δήμου Χαλκηδόνας του Νομού Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω επένδυση είναι συνολικού κόστους 474.000 €, με ποσό επιχορήγησης 165.900 €, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 35% επί του παραγωγικού κόστους.
Το μεσομακροπρόθεσμο τραπεζικό δάνειο που αφορά στην επένδυση ορίστηκε στο ποσό των 175.380 € και η ημερομηνία ολοκλήρωσης της επένδυσης ορίστηκε η 25-11-2009. Με την ίδια απόφαση πιστοποιήθηκε η έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης και εγκρίθηκε η καταβολή του συνόλου της επιχορήγησης, ποσού 165.900 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου