ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Από τον Οκτώβρο θα αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Από την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης προς τους καταναλωτές, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Πρατηριούχων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου.
Όπως είπε φέτος η τιμής εκκίνησης θα είναι 77 με 80 λεπτά το λίτρο. Είπε επίσης πως εάν εξισωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης των πετρελαίων θέρμανσης και κίνησης η τιμή θα είναι πολύ υψηλότερη.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων καθώς όπως ανέφερε αρκετοί πρατηριούχοι δεν έχουν πάρει την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Μάλιστα για την επιστροφή έχει αποσταλεί και επιστολή με την οποία ζητείται να γίνει αυτό εντός δύο ημερών.
karatzova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου