ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σημαντικά έργα στη Χαλκηδόνα ανακοίνωσε ο Σάκης Νικόπουλος

Σε ανακοίνωση δύο σημαντικών έργων προχώρησε ο δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Αθανάσιος Νικόπουλος στην προχθεσινή συγκέντρωση του Παναγιώτη Δαϊκούδη στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Νικόπουλος ανακοίνωσε τη δημοπράτηση έργων στην επέκταση της Χαλκηδόνας για να αρχίσει έτσι η ανάπτυξή της. Αλλά το σημαντικότερο έργο που ανακοίνωσε είναι η αποχέτευση της Χαλκηδόνας. Ο κ. Νικόπουλος είπε, με απόλυτη σιγουριά, ότι τον επόμενο μήνα το έργο της αποχέτευσης θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Είναι ένα όνειρο που είχε και η προηγούμενη διοίκηση και το οποίο θα στοιχίσει περί τα 25.000.000 ευρώ ενώ η μελέτη του έργου είναι έτοιμη εδώ και χρόνια.
Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, με τα σημαντικά αυτά έργα θα κλείσει το κεφάλαιο της θητείας του καθώς αποχαιρετά την δημαρχιακή καρέκλα από το 2011 ενώ η τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο των κκ. Δαϊκούδη και Μπίκου θεωρείται βέβαιη (σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται τελευταία).
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου