ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν "βγήκε καπνός" στα Κουφάλια

Αναποτελεσματική χαρακτηρίστηκε η χθεσινή προσπάθεια του Γιάννη Τσουκνιδά και του Γιάννη Μποχωρίδη να δημιουργήσουν ένα νέο ανεξάρτητο συνδιασμό, όπως είχαμε γράψει εχθές.
Στη συγκέντρωση, που παραβρέθηκαν στελέχη της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ, οι δύο πολιτικοί φαίνεται πως δεν κατάφεραν να πείσουν για τις σκέψεις τους με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το όλο σχέδιο ενώ κατατέθηκαν και σκέψεις για νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.
Καυστικός ο Γιάννης Σαραφίδης (πολλοί Γιάννηδες μαζεύτηκαν, φανταστείτε τι γίνεται όταν γιορτάζουν) ανέφερε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε καμία προσπάθεια συνένωσης των δύο πολιτικών παρά μόνο καλλιεργούσαν ένα κλίμα αντιπαλότητας και σήμερα, 50 μέρες πριν τις εκλογές, ήρθαν να δώσουν τα χέρια.
(Τέτοιες λυκοφιλίες θα δούμε πολλές από εώ και στο εξής)

3 σχόλια:

  1. Με δηλώσεις τύπου δεν πάει ο παπάς στο διάκο αλλά το αντίστροφο, με έλλειμμα 42 Γιάννηδες ώστε να αποκτήσουμε το δικαίωμα στον κόκορο και με την γνώση του σύγχρονου ψηφοφόρου , με τον νυν να έχει εξασφαλίσει την θέση του υπευθύνου σε θέματα παιδείας χαχαχαχαχααχα τα λουκάνικα και το Στελάρα τα βαφτίσανε παιδεία και ολοήμερο στην Ψωμειάδεια πεζοδρομιακή πολιτικών εποχή μας και τον πρώην να κάνει επίδειξη κατευθυντήριας δύναμης (Who's afraid of the big bad wolf )
    σε συγκεκριμένα άτομα της δεξιάς τσέπης στην Χαλκηδόνα τι περιμένεις. Ο Μηντσιούδης στο χρίσμα σταθερός και αμετακίνητος να δούμε τι θα το κάνει και οι πάντες κατά του Δαικούδη κυρίως με τον φόβο μήπως και βγει..
    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αφού όλοι δηλώνουν δημοκρατικοί κλπ κλπ κλπ κλπ γιατί έχουν τόση μανία τοπικιστική για τα Κουφάλια μιλώ και είναι κατά πάντων από Χαλκηδόνα Άδενδρο μέχρι Ξηροχώρι κλπ. Ρε αυτό που κάνετε δημιουργεί αντιπαλότητα μεταξύ των κατοίκων των χωριών και το ζητούμενο είναι να λειτουργήσουν σα χωριανοί και όχι σαν οπαδοί ομάδων ποδοσφαίρου. Φτάνει ο κάθε αλήτης να λεει στον απλό άνθρωπο "γιατί να βγει ο ξένος? άμα χρειαστείς καμιά φορά κάτι σε ποιόν θα πας? καλά μέσα στο χωριό θα βάλεις άλλο νοικοκύρη? "και διάφορα άλλα τέτοια επιχειρήματα ανάλογης σοβαρότητας ηθικής και λογικής.(για τα παιδάκια απο το Βαλτοχώρι αμα θα πάνε σχολείο ή πως περνούν το δρόμο ούτε λόγος
    Τοξαναείπα αλλά πάντα είναι επίκαιρο..

    ζωοπανήγυρης


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥ VERENIKIS MHN ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ,
    Μ΄ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΡΙΦΟΣ?

    Οσο για τις φώτο δεν έβγαλα άκρη.
    verenikie

    ΑπάντησηΔιαγραφή