ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα πράσινη συνάντηση στο γυμνάσιο Χαλκηδόνας

Σε νέα πιο διευρυμένη (κι άλλη;) συνάντηση στρέφονται οι "πράσινοι" του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο γυμνάσιο Χαλκηδόνας. Αυτό αποφασίστηκε την περασμένη Τρίτη στη συνάντηση του Αδένδρου όπου σχεδόν όλοι παραδέχθηκαν ότι κανείς από τους μέχρι τώρα τρεις υποψηφίους δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές δημιουργώντας έτσι βαρύ κλίμα για το τοπικό ΠΑΣΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συνάντηση του Αδένδρου τη σνόμπαραν οι Μπελίδης και Μηντσιούδης εκτός του Παναγιώτη Τσάνη ο οποίος δίνει το παρόν σε όλες τις συναντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου