ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Άρχισαν οι διαδικασίες για τις πληρωμές των βιοκαλλιεργητών της Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές του Νομού ότι άρχισε η επεξεργασία των στοιχείων των αιτήσεων πληρωμής έτους 2009, που είχαν υποβληθεί μέχρι τέλους Μαρτίου 2010.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ με μεγάλη καθυστέρηση (23-8-2010) έθεσε στην διάθεση της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης τις εξατομικεύσεις (ψηφιοποίηση) προκειμένου να ξεκινήσει η νέα διαδικασία επεξεργασίας των Αιτήσεων Πληρωμής. Η αρμόδια Υπηρεσία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας το συντομότερο δυνατόν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Χωροταξίας Αγροτικού Περιβάλλοντος και Μεθόδων Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310 984187 - 2310 984190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου