ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε η ιδρυτική διακήρυξη του Παναγιώτη Δαϊκούδη

Στις 9.30 σήμερα το βράδυ στο δημαρχείο Κουφαλίων ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκούδης θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του συνδιασμού του.

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη διακήρυξη δεν μας λέει τίποτε η κάλπη, και τετραετία θα μας δείξουν ποσό άξιοι είναι για αυτήν τη θέση και ποσό αγαπούν αυτόν τον τόπο. Ελπίζω να είναι κοντά στον κόσμο χωρίς να γίνετε διαχωρισμός των πολιτών
    ΕΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή