ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο δήμος Αξιού ασφαλίζει όλους του μαθητές

Συγχαρητήρια αξίζουν στην ενέργεια του δήμου Αξιού να ασφαλίσει τους 1.000 περίπου μαθητές που φοιτούν στην προσχολική, Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση.
Η ανανέωση της ασφάλισης γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικών ατυχημάτων.
Το κόστος της δαπάνης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον δήμο Αξιού.
Για πληρέστερη ενημέρωση επί των ασφαλιστικών καλύψεων και του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Προέδρων και Μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, των Σχολικών Επιτροπών, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των Διευθυντών – Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων, με τους εκπροσώπους της ασφαλιστικής εταιρείας.

2 σχόλια:

  1. ο επί 4 χρόνια ανύπαρκτος κ. Γιουτίκας στον Αξιό, θέλει να κυβερνήσει τώρα το δημο Δέλτα. Με τη γνωστή τακτική των πελατειακών σχέσεων. Από έργο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έχεις το θράσος να σχολιάζεις κακοπροαίρετα πρέπει να έχεις και το θάρρος να να το κάνεις επώνυμα..Ο κ. Γιουτίκας βοηθά στα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών του όλα αυτά τα χρόνια..Κακώς πράττει;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..Και να ξέρετε όλοι εσείς που δεν μπορείτε να το κάνετε ότι αυτή η βοήθεια είναι το έργο του γιατί πηγάζει από την καρδιά του και όχι από μικροπολιτικά συμφέροντα..ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή