ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Συντελεστές δόμησης στα Κουφάλια; Τώρα το θυμηθήκατε;

Τι γίνεται εκεί στα Κουφάλια; !!!
Νέο θέμα ανοίγει με τους συντελεστές δόμησης.
Γιατί μέχρι στιγμής δεν έγινε τίποτα και το θυμήθηκε η διοίκηση του δήμου την τελευταία στιγμή; Αφού, έτσι κι αλλιώς, λόγω Καλλικράτη, εάν ο επόμενος δήμαρχος θελήσει να ανοίξει το θέμα θα πρέπει να το ανοίξει για ολόκληρο τον ενιαίο δήμο Χαλκηδόνας.
Μήπως είναι κι αυτό σαν τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου Κουφαλίων ο οποίος έγινε για να καταργηθεί σε λίγο διάστημα λόγω των αλλαγών που θα φέρει ο Καλλικράτης;
Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η διοίκηση του δήμου ισχυρίζεται ότι, οι συντελεστές δόμησης, είναι ένα έργο απαραίτητο (αλλά είναι έργο που θα μείνει μόνο στα χαρτιά αφού όπως είπαμε οι αλλαγές με τον Καλλικράτη θα το σταματήσουν.)
Δεν θα έπρεπε η διοίκηση του δήμου Κουφαλίων να στραφεί σε πιο χειροπιαστά και εμφανή έργα;
Πάντως ακούγεται ότι μια μελέτη για τους συντελεστές δόμησης θα στοιχίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ...
Θα παρακολουθούμε ΚΑΙ αυτό το θέμα από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου