ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Εδώ θα φανεί η μαγκιά σας...

Είματε περίεργοι να δούμε με ποιο τρόπο θα πάνε στα σπίτια οι υποψήφιοι να ζητήσουν ψήφο από τους συνταξιούχους που μειώθηκε η σύνταξή τους, από τους μισθωτούς που μειώθηκε ο μισθός τους, από τους επαγγελματίες που βλέπουν μέρα με τη μέρα τα μαγαζιά τους να μαραζώνουν.
Τους προτείνουμε πάντως, εάν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι τέτοιο, να έχουν μαζί τους καλού - κακού ένα κράνος και στη χειρότερη περίπτωση κάνα αλεξίσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Επίσης, αρκετοί είναι οι"γαλάζιοι" και οι "πράσινοι" που θα ρίξουν ψήφο αντίδρασης κατά των δύο μεγάλων κομμάτων κι έτσι ίσως πάρουν το μήνυμά τους οι παροικούντες εις Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου