ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Το θέμα της ημέρας (ίσως και της εβδομάδας)

Επειδή σας έχουμε πει πως εδώ δεν λέμε μαμακίες, πάρτε κι αυτό (για να γνωρίζουν κάποιοι, οι οποίοι αποτελούν απλά ένα σκληρό κομματικό πυρήνα, πως αυτοί που βρίσκονται στα ψηλά πολιτικά στρώματα τους πασάρουν μισές, ίσως και καθόλου, αλήθειες)
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ (δείτε σχετικά εδώ)
Έτσι λοιπόν για ΜΙΑ ακόμη φορά οι πληροφορίες που είχαμε ήταν αλάνθαστες. Τα αποτελέσματα που έλαβαν οι υποψήφιοι από τους υπεύθυνους της δημοσκόπησης ήταν αυτά που δημοσιεύσαμε και σήμερα τα έχουμε και αυτούσια χειρόγραφα, όπως τους ανακοινώθηκαν επίσημα στην Αθήνα.
(δώστε μας λίγο χρόνο, μία ώρα περίπου, μέχρι να τα γράψουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου