ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η διακήρυξη του Άρη Αραμπατζή

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 200 δημοτών πραγματοποίησε εχθές το βράδυ ο κ. Αριστείδης Αραμπατζής την έναρξη της προεκλογικής τους καμπάνιας.
Η παρουσίαση της ιδρυτικής του διακήρυξης, αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην αίθουσα του ΔΣ δήμου Αγίου Αθανασίου αλλά λόγω της πληθώρας του κόσμου, που ήταν αδύνατο να χωρέσουν στην αίθουσα, έγινε τελικά στον αύλειο χώρο του δημαρχείου.
Την ανάγνωση της διακήρυξης ανέλαβε η κ. Ρούλα Καρκαμάνη, ως εκπρόπωπος του μικρότερου δημοτικού διαμερίσματος του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας, του Βαλτοχωρίου.
Στη συνέχεια ο κ. Αραμπατζής απηύθυνε προς τους παρεβρισκόμενους τις σκέψεις του, σε γενικές γραμμές, για τον δήμο Χαλκηδόνας ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στο όνομα του δήμου Αγίου Αθανασίου ο οποίος από τις αρχές του 2011 παύει να υπάρχει.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης φίλοι και συμπαραστάτες του κ. Αραμπατζή του ευχήθηκαν με εγκάρδιο τρόπο καλή πορεία και νίκη.
Υ.Γ.Αν και αρκετοί περίμεναν την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων συμβούλων, παρόλα αυτά ο κ. Αραμπατζής θεώρησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν πρόωρο και προτίμησε να κρατήσει τη σιωπή του ως προς αυτό το θέμα.
Δ.Κ.
(Σε λίγο θα δείτε και τις ανάλογες φωτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου