ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Όπως το είχαμε πεί...

Το θέμα που σχολιάστηκε περισσότερο μέχρι στιγμής είναι αυτό που είχαμε πει..
"Ανίερες συμμαχίες στους δήμους Δέλτα και Χαλκηδόνας"
Εδώ όμως πρέπει να πούμε πως, εάν όντως είναι ο ίδιος ο κ. Ζακαλκάς που σχολίασε την επίμαχη ανάρτηση, καθώς θίχτηκε περισσότερο από όλους, του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια αφού είχε το θάρρος να επέμβει επώνυμα.
Ωστόσο, τον ενημερώνουμε ότι, οι απόψεις και τα σχόλια των υπολοίπων ανώνυμων αναγνωστών μας, ίσως να αποτελούν και μια μορφή σφιγμομέτρησης της κοινής γνώμης αφού μόνο τα blogs τους δίνουν το βήμα για να προβάλλουν την απόψή τους.
Ίσως βέβαια αυτό να εγείρει κάποιες ενστάσεις και κάποιες απόψεις που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα αλλά υποτίθεται ότι ζούμε σε δημοκρατική χώρα και η ελευθερία του λόγου και της άποψης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες.
Σας ευχαριστούμε πολύ που μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερο μεράκι αυτό που ξεκινήσσαμε πριν μήνες. Με τη δική σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ βοήθεια ίσως μπορέσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Ελπίζουμε δηλαδή...
(Επειδή κατά καιρούς κατηγορηθήκαμε πως λειτουργούμε υπέρ συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, πολύ σύντομα έρχονται νέα αποκαλυπτικά άρθα για να δείτε ότι δεν είμαστε υπέρ κανενός βουλευτή, είτε είναι πράσινος, είτε γαλάζιος, είτε κόκκινος αλλά ούτε και υπέρ κανενός πολιτικού προσώπου. Επίσης, σε λίγες μέρες θα διαβάσετε τους επίσημους ισολογισμούς των δήμων Χαλκηδόνας, Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου. Θα δείτε ποιοι είναι μέσα με τα τσαρούχια και ποιοι φανερώνουν κερδοφορία και αποθεματικό (υπάρχουν και τέτοιοι;). Επίσης, ποιοι δήμοι οδηγήθηκαν σε οικονομικό μαρασμό, ποιες ήταν οι αιτίες, ποιοι ευθύνονται και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σαν ενεργοί πολίτες.

2 σχόλια:

  1. Ηρωική έξοδο έκανε ο Μπελίδης όπως ξαναείπα κατά τη γνώμη μου και
    τον βόλεψε που τον άδειασε το ΠΑΣΟΚ μιας και δεν έχει ούτε και είχε πιθανότητα να εκλεγεί, καλύφθηκε και με την "πύρινη" επιστολή τάχα μου δήθεν ότι θίχθηκε που δεν πήρε το χρίσμα και θα καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και κάτι τρέχει στα γύφτικα .(μη τον πεί κανείς και αποστάτη που πάει με το Ζορό για τη θέση λοχία του Garcia )
    Κανονίστηκε και η θέση του με τον Ψωμιάδη ως σύμβουλο παιδείας και αθλητισμού (ο ορισμός του δυο λαλούν και τρεις χορεύουν ) και όλα καλά.
    Ο τίτλος πάντως ανίερες συμμαχίες μέχρι που θα μπορούσε να γίνει και νοσηρές λυκοφιλίες ή γιατην πάρτη μου μόνο κατά τη γνώμη μου πάντα.
    υγ.
    Εκείνος ο Μποχωρίδης που πήγε ? τι έγινε ?
    Καλά ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του και συνεταιριστοαγροτοπατέρας "παίζει" με τον Αραμπατζή , αυτός παίζει πουθενά ? φανερά τουλάχιστον.?
    υγ2.
    παίζει μια μεταγραφή στο συνδυασμό του Μηντσιούδη που έχει σχέση με τα αγροτικά "θα τσακίσει την αγορά"
    με βασικό σκοπό να μπει στο μάτι κραταιού δεξιού αγροτονονού και να τον ξεμπροστιάσει.
    Τόσο νωρίς αν κάνει τέτοιες επιλογές ο Μαυρουδής μέχρι που δεν ξανασυμπληρώνει ψηφοδέλτιο .

    υγ3.
    Ενωτικά παίξε Μαυρουδήηηη ενωτικά και υπερκομματικά ... το άλλο σύστημα παίξε.. αυτό το δοκίμασες και τάπαιξες

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ "πολιτική αφέλεια" ΄΄η και κουτοπονηριά υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ τελικά.
    Κάποιοι ανεγκέφαλοι πρότειναν τον Μπελίδη για το ψηφοδέλτιο του Μπόλαρη. Ίσως να του έγινε και επισημη πρόταση. Και φυσικά φυσικά έφαγαν "πόρτα".
    Ίσως με βάση τον ανθρώπινο παράγοντα να είναι φυσιολογική η άρνηση, αλλά να τον δούμε και σύμβουλο του Ζορό πάει πολύ.
    Καλό το υπόγειο και ο Καζαντζίδης Δημήτρη, αλλά υπάρχουν και όρια στην κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή