ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησαν τα φιλικά για τον ΠΑΟ Κουφαλίων

Με μια σειρά φιλικών αγώνων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟ Κουφαλίων, καθώς την εβδομάδα που διανύουμε η ομάδα αντιμετώπισε το Ν. Αγιονέρι σε ένα παιχνίδι που αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1), την Κοζάνη από την οποία ηττήθηκε με 0-1 και τα Κύμινα τα οποία κέρδισε με 1-2. Και στα τρία αυτά φιλικά ο κ. Ζήφκας δεν χρησιμοποίησε το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του ενώ τα συμπεράσματά του ήταν χρήσιμα μιας και φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στο μεταξύ για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο φιλικό στη Λητή, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Θα πρέπει, επίσης, να αναφερθεί ότι οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν για την ομάδα της πόλης μας με την απόκτηση του 29χρονου μπακ-χαφ Παναγιώτη Βράκα ο οποίος μετράει 120 συμμετοχές σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και 110 συμμετοχές στη Δ΄ Εθνική ενώ κορυφαία, ίσως, στιγμή της καριέρας του ήταν η κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας το 2001.
Να αναφερθεί, ακόμη, ότι από Δευτέρα αναμένονται ανακοινώσεις από τη Διοίκηση της ομάδας αναφορικά με τη λειτουργία των Ακαδημιών του ΠΑΟ Κουφαλίων.
Τέλος, η διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Γενική Ταχυδρομική Κουφαλίων για τη μέχρι σήμερα προσφορά της στο σύλλογο.
http://koufalia.capitalblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου