ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ραγδαίες - ανατρεπτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας

Δύο ημέρες μετά τον αγώνα "πυγμαχίας" που δόθηκε σε συγκέντρωση κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Αγίου Αθανασίου ήρθε και αυτό.
Ο δήμαρχος Κουφαλίων Δημήτρης Μπελίδης τα πήρε στο κρανίο με όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ και αποφάσισε να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα αλλά και να προχωρήσει σε συγκρότηση ανεξάρτητου συνδυασμού μετά και την απόφαση της εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο δήμου Χαλκηδόνας τον Μαυρουδή Μηντσιούδη.
Το απόγευμα θα διαβάσετε αναλυτικά την "καυτή" ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Κουφαλίων.
Και λέμε καυτή επειδή καίει βουλευτικά γραφεία και τους παρατρεχάμενούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου