ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Κουφάλια απέκτησαν "φίλο" στην κυβέρνηση

Με περρισή χαρά άκουσαν στα Κουφάλια την υπουργοποίηση του Κώστα Σκανδαλίδη και μάλιστα σε ένα κρίσιμο υπουργείο, αυτό της Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σε μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή πράγματι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ιδαίτερη σημασία, όπως μεγάλη σημασία έχει και οι δεσμοί που έχει ο Κώστας Σκανδαλίδης με τα Κουφάλια καθώς διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με μερικούς δημότες (είναι γνωστοί και δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε).
Απαντώντας στα συγχαρητήρια τηλέφωνα των φίλων του από τα Κουφάλια, υποσχέθηκε να επισκευθεί την πόλη των Κουφαλίων πολύ σύντομα (ίσως και σήμερα-αύριο λόγω της ΔΕΘ) αλλά και να ξαναδοκιμάσει τα περίφημα κεφτεδάκια του Γκέτα (όπως δήλωσε ο ίδιος)...

1 σχόλιο:

  1. Ωραία! Σουβλάκια η Χαλκηδόνα , κεφτέδες τα Κουφάλια και χυλοπίτες ο Αγιος ειναι οι τοπικές παραγωγές . Απο παραγωγή υγειούς πολιτικής και πολιτικών συναναστροφών ούτε κουβέντα αλλα απο μάσα.. διπλομάσελα

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή