ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Και με τη "βούλα" η συνδιοίκηση Δαϊκούδη - Μπίκου

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο δημαρχείο Κουφαλίων η διακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου δήμου Χαλκηδόνας κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη και του επικεφαλή του ψηφοδελτίου κ. Γιάννη Μπίκου.
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, την οποία είχαν κατακλύσει περισσότερα από 250 άτομα, οι κκ. Δαϊκούδης και Μπίκος εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενωτικοί παρουσιάζοντας την ιδρυτική τους διακήρυξη με τη συμμετοχή στελεχών που στηρίζουν τον συνδυασμό.
Η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται σχεδόν ισάριθμη με αυτή του κ. Αραμπατζή (αν και από τις συγκεντρώσεις δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα).

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΩΡΕ.
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 60% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΩΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή