ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος χαλκηδόνας: Δεν κάνει "κούκου" στο ΠΑΣΟΚ

Τα ίδια και χειρότερα έγιναν εχθές στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Άδενδρο.
Όπως και στις προηγούμενες συγκεντρώσεις, η συνάντηση των κομματικών στελεχών για να την ανάδειξη ενός υποψηφίου δεν κατέληξε πουθενά. Αντίθετα, με τις ενέργειες αυτές των υπευθύνων που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία, ενισχύεται ο Άρης Αραμπατζής που βλέπει το πράσινο σύστημα να καταρέει και τρίβει τα χέρια του αφού μπορεί πλέον εύκολα να εισωρήσει σ' αυτό και να αντλήσει ψήφους (το έχει κάνει ήδη)
Δύο μήνες ακριβώς έμειναν κύριοι κι ακόμα δεν καταλήξατε σε έναν υποψήφιο. Πότε περιμένετε να κάνετε ψηφοδέλτιο; Μήπως τελικά ισχύουν οι "γλώσσες των παπαγάλων" που φωνάζου ότι το κυβερνών κόμμα ενδέχεται να μην καταφέρει να στελεχώσει ψηφοδέλτιο;
Μόνο αυτό να δούμε σε Καλλικράτειο δήμο και τίποτα άλλο...
Papas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου