ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Γ. Αλεξιάδης;

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τελευταία, μέσα στην εβδομάδα ο Γρηγόρης Αλεξιάδης θα δηλώσει και επίσημα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Στο πλούσιο παρελθόν του κ. Αλεξιάδη συμπεριλαμβάνονται τα πόστα που είχε ως Β αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ (μέχρι και σήμερα), πρόεδρος της ΚΕΣΠΥ, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εγγείων Βελτιώσεων, μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, πρόεδρος του ΔΣ δήμου Χαλκηδόνας (2000-2002), ιδρυτικό μέλος και μέλος της Ευρω-Μεσογειακής Ένωσης Αρδευτών (2002) και μέλος του ΕΘΙΑΓΕ.
Παρά όμως το πλούσιο "προεδρικό" παρελθόν του, το όνομα του κ. Αλεξιάδη σχολιάστηκε αρνητικά τελευταία καθώς πολλοί είναι αυτοί που τον εμπλέκουν
γύρω από το θέμα των παράνομων και αδικαιολόγητων χρεώσεων για την υποβοήθηση των αγροτών στη συμπλήρωση των αιτήσεων τους, για την ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2010, κατά παράβαση της συμφωνίας που είχε συναφθεί μεταξύ Υπουργείου - ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΑΣ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου