ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Την ερχόμενη Τετάρτη η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυσμού του Άρη Αραμπατζή

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ. Αριστείδης Αραμπατζής, την ερχόμενη Τετάρτη 15/9/ στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του ΔΣ του δήμου Αγίου Αθανασίου θα παρουσιάσει τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού του καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα τον στηρίξουν.

1 σχόλιο:

 1. ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
  ΡΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ.
  Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ) ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
  ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ;
  ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΕΣ;
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ;
  ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΟΪ ΤΗΣ ΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥΛΑ.
  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ, ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
  ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή