ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

15ο συνέδριο πολιτιστικών φορέων στη Χαλκηδόνα


Πραγματοποιήθηκε το 15ο συνέδριο πολιτιστικών φορέων νομού Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή πολιτιστικών φορέων από Μακεδονία και Θράκη το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Φέτος, το συνέδριο φιλοξένησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Χαλκηδόνας στις αίθουσες που στεγάζεται. Τα θέματα των εργασιών του συνεδρίου κινήθηκαν γύρω από την αειφόρο ανάπτυξη, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Το παρόν στο συνέδριο, εκτός των άλλων, έδωσε και ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και ο πρόεδρος της ένωσης πολιτιστικών φορέων νομού Θεσσαλονίκης κ. Βαλάντης Παπαγεωργίου.
Αίσθηση όμως προκάλεσε η απουσία της δημοτικής αρχής του δήμου Χαλκηδόνας καθώς και των δημοτικών συμβούλων εκτός των Αθανάσιου Τσερκέζη και Αθανάσιου Βενέτη.
Εχθές Κυριακή, μετά τη λήξη του συνεδρίου οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν την παλιά εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής στη Χαλκηδόνα και στη συνέχεια η διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας παρέθεσε αποχαιρετιστήριο γεύμα σε όσους παραβρέθηκαν.

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου