ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημο "ΝΑΙ" Αλεξιάδη σε Ψωμιάδη

Τη διαβεβαίωση ότι ο Γρηγόρης Αλεξιάδης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, έλαβε εχθές το βράδυ ο συνεργάτης μας Δ.Κ. από τον ίδιο τον κ. Αλεξιάδη.
Φαίνεται πως ο κ. Αλεξιάδης είναι ιδιαίτερα αιδιόδοξος για την εκλογή του καθώς η αναγνωρισιμότητά του στο νομό Θεσσαλονίκης φτάνει σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά. Ωστόσο, θα δώσει "μάχη" με τους κκ. Κανάκα και Φωτόπουλο καθώς και αυτοί τυγχάνουν ιδιαίτερης αναγνωρισιμότητας.
Το δύσκολο όμως είναι οι 15.000 ψήφοι που χρειάζονται για να εκλεγούν ανάμεσα στους 71 συνολικά υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους..
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου