ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία των Προέδρων Γέφυρας και Βαθύλακου

Η κατάχρηση της εξουσίας και η μονομερής διάθεση του προσωπικού από μέρους του Αντιδημάρχου μας αναγκάζει να προβούμε σε τέτοιου είδους ενέργειες.
Ο λάθος τρόπος διοίκησης του Αντιδημάρχου (κ.) Συριανού Ηλία, η περιφρόνηση του και η αδιαφορία να συνεργαστεί μαζί μας σε ότι αφορά την αξιοποίηση των υπαλλήλων του Δήμου για την καθαριότητα έχει ως αποτέλεσμα την παραμέληση του Δ. Διαμερίσματος Γέφυρας και του Δ. Διαμερίσματος Βαθύλακου.
Πρέπει να γνωρίζει ο (κ.) Αντιδήμαρχος ότι η περιουσία του Δήμου είναι των Δημοτών (καρέκλες – τραπέζια – κάδους – μηχανήματα – εργάτες και άλλα, ακόμα και τα χρήματα) απλά εμείς τα διαχειριζόμαστε και δεν τα χρησιμοποιούμε για να εξυπηρετούμε.
Ο κόσμος μας εξέλεξε για να διοικήσουμε και όχι να εξυπηρετήσουμε.
Εκμεταλλευόμενος την απουσία του Δημάρχου λόγω διακοπών χρησιμοποιούσε υπαλλήλους μόνο στο δικό του Δ. Διαμέρισμα υποτιμώντας τους Δημότες και τις Δημότισσες της Γέφυρας και του Βαθύλακου δείχνοντας έτσι την έλλειψη σεβασμού του.
Φέρει το αξίωμα του Αντιδημάρχου σε ανυποληψία και σχεδιάζει να διασύρει αυτούς που φιλοδοξεί να εξυπηρετεί και να εκπροσωπεί.
Η συνεργασία, ο προγραμματισμός, η αξιολόγηση εργασιών και η κατανόηση είναι με μία λέξη «διοίκηση» που πρέπει να γνωρίζει και να υπηρετεί.
Αφού όλα γίνονται με τη δική του παρέμβαση, που έτσι κρίνει πρέπει τέλος πάντων να συμμορφωθεί γιατί η τακτική του φέρει αντίθετα αποτελέσματα για το καλό των τόπων μας.
Φιλικα,
Μάριος Σαββέλης
Πρόεδρος Δ.Δ. Γέφυρας
Κων/νος Καρακατσάνης
Πρόεδρος Δ.Δ. Βαθυλάκου

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Βέβαια την ευθύνη τηυν φέρνει ο Δήμαρχος Αριστείδης Αραμπατζής. και να φαντασθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να διοικήσουν και τον μεγάλο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OPA RE MEGALE MHPOS MPOREIS NA MAS PEIS ME POIA PARATAKSH EXOUN EKLEGEI OI 2 PROEDROI POU KANOUN THN KATAGGELIA ? GIATI KATI MOU LEEI OTI MYRISTIKANE TIS EKLOGES KAI ARXISANE, MHPOS KAI OI 2 POU KATAGGELOYN EXOUN EKLEGEI ME TON ALLON SYNDIASMO ? AYTO GIATI DEN TO DIEYKRINIZEIS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε πληρωφορώ ότι ο Μάριος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αραμπατζή. δεν κατάλαβες ότι τον ΣΥΡΙΑΝΟ χτυπάει και όχι τον Αραμπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ME POION KATEBHKE STIS PROYHGOYMENES EKLOGES O MARIOS POU LES ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αφού όλα γίνονται με τη δική του παρέμβαση, που έτσι κρίνει πρέπει τέλος πάντων να συμμορφωθεί γιατί η τακτική του φέρει αντίθετα αποτελέσματα για το καλό των τόπων μας".

    Βγάζει κανείς νόημα; Καλά να πάθουμε αφού αυτούς ψηφίζουμε. Ο κος Σαββέλης τώρα, παραμονές εκλογών, κατάλαβε τι είναι ο κ. Αραμπατζής; Μήπως μένει εκτός συνδυασμών και τον έπιασαν τώρα οι ευαισθησίες;
    Όταν οι ΜΕΛ αδειάζει τα απόβλητά της σε χωράφια, όταν έχει γίνει σκουπιδότοπος και ο καθένας ρίχνει τα μπάζα του ανεξέλεγκτα στα βόρεια τού χωριού, όταν τα βυτιοφόρα αδειάζουν την "πραμάτεια" τους στον Αξιό, όταν η μισή Γέφυρα αδειάζει τα αστικά λύματα στο δίκτυο ομβρίων πού ήταν ο κος. Σαββέλης και ο κάθε κος Σαββέλης;
    Τώρα βέβαια πρέπει να φανούν κάπως.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή