ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Σταματάκης

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Δέλτα ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μέλλον για Όλους» ανακοίνωσε ο δήμαρχος Εχεδώρου Σπύρος Σταματάκης.
Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, ο κ. Σταματάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας μιας σύγχρονης και δυναμικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία θα σταθεί στο πλευρό του πολίτη και θα είναι ικανή να αντεπεξέλθει στις διευρυμένες προκλήσεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Καλλικράτης».

«Στον συνδυασμό “Μέλλον για όλους” μετέχουν συμπολίτες μας και από τους τρεις δήμους, που αποτελούν το δήμο Δέλτα, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία στους κοινωνικούς χώρους, έχουν θέληση για δουλειά και μπορούν να διαγράψουν μια νέα ανοδική πορεία απαλλαγμένη από συμβιβασμούς κα πελατειακές σχέσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Σταματάκης επιβεβαίωσε την ύπαρξη δημοσκόπησης που διενήργησε το ΠΑΣΟΚ στην οποία εμφανίζεται να έχει σταθερό προβάδισμα, ωστόσο τόνισε ότι ο αγώνας τώρα αρχίζει. «Ένας αγώνας προτάσεων και προγράμματος, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι τεράστιες δυνατότητες της περιοχής» υπογράμμισε ο νυν δήμαρχος Εχεδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου