ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δωρεάν(;) σεμινάριο πληροφορικής στον δήμο Αξιού

Ξεκινάει την Τρίτη 21/9 το δωρεάν σεμινάριο πληροφορικής που διοργανώνει ο δήμος Αξιού σε συνεργασία με το διαδημοτικό ΚΕΚ Νεφέλη.
Τα μαθήματα του σεμιναρίου θα διαρκέσουν ένα μήνα και στο τέλος οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικό πληροφορικής (ένα μήνα; Εμείς τότε γιατί σπουδάσαμε 4+2 χρόνια;)
Στόχος είναι η πιστοποίηση στην επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλά και διαδίκτυο που συνθέτουν την πλήρη σειρά βασικών δεξιοτήτων Η/Υ.
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
-42 ώρες εκπαίδευση με αποκλειστικό Η/Υ ανά εκπαιδευόμενο
- 3 εγχειρίδια εκπαίδευσης
- CD αυτοεκπαίδευσης και έλεγχο των γνώσεων (ένα ανά ενότητα) με προσομοίωση των εξετάσεων.
Οι εκπαιδευόμενοι δεν καταβάλουν δίδακτρα, παρά μόνο 190 ευρώ, (κατά τα άλλα είναι δωρεάν...) που αντιστοιχούν στο κόστος του εκπαιδευτικού υλικού και των εξετάσεων για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου