ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προς τους σεβαστούς αναγνώστες μας

Επειδή οι αντριδράσεις προς το blog μας άρχισαν ξεφεύγουν από τον έλεγχο θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
1ον: Δεν είμαστε έρμαια κανενός κι αυτό το δείχνουμε συνεχώς. Ρίξτε μια ματιά στην κεντρική σελίδα και πείτε μας εάν βλέπετε ένα μέσο από όπου θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε κάποιο οικονομικό κέρδος. Οι μόνες διαφημίσεις είναι αυτές που μας επιβάλει η Google και είναι, όπως βλέπετε, πανελλαδικής φύσεως.
2ον: Κάποιος σεβαστός αναγνώστης μας κατηγόρησε για "στρατευμένο" δημοσίευμα υπέρ του Άρη Αραμπατζή (εννούμε τη δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Χαλκηδόνας). Aς ρίξει μια ματιά σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, εδώ και εδώ (στις πρώτες σειρές).
3oν: Με αποκλειστικά δικά μας έξοδα και οι 4 διαχειριστές πηγαινοερχόμαστε στα χωριά όλου του δήμου για να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αυτά που γράφουμε. Δεν ανεχόμαστε τα "κεράσματα" (είμαστε και περήφανοι).
4ον: Ότι κάνουμε το κάνουμε επειδή μας αρέσει και δεν έχουμε κανένα απολύτως συμφέρον. 2-3 άτομα που μας γνωρίζουν καλά θα σας το διαβεβαιώσουν.
5ον: Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές παρά το ότι υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις από αναγνώστες σε πολλά δημοσιεύματά μας. Μας ικανοποιεί αυτό αφού δείχνετε ενδιαφέρον. Εάν δεν θέλετε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για τοπικά θέματα τότε υπάρχουν και άλλα blogs όπου μπορείτε να διαβάσετε τι έκανε ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Μενεγάκη και τι έγινε με το γάμο του πρίγκιπα.
6ον: Δεν μας ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα απολύτως από "αλγόριθμους". Συνυπάρχουμε με σας και συμπάσχουμε με σας. Χαϊρι δεν πρόκειται να δούμε, από κανέναν πολιτικό είτε εθνικό είτε τοπικό και ούτε πρόκειται. Όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι, έχουν τον ίδιο στόχο και όσοι τολμήσουν να αντισταθούν τους τρώει το μαύρο σκοτάδι (παραδείγματα πολλά).
και
7ον: Θέλετε ή όχι να γνωρίζετε τι γίνεται γύρω σας;

7 σχόλια:

  1. παιδια σας αξιζουν συγχαρητιρια γιατι ειναι το μονο μπλογ απο την περιοχη μας που ασχολειτε με θεματα που αφορουν την περιοχη μας, τωρα αν καποιους δεν τους αρεσουν αυτα που γραφετε υπάρχει και τομ ξύδι και φυσικα μπορουν να κανουν ενα μπολγ και να γραφουνε εκει οτι αυτοι θελουν, συνεχίστε οπως ειστε και να ξερετε οτι οι πολλοι ειμαστε μαζι σας.

    ενας συνδημοτης σας στο νεο Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:54 π.μ.

    Σαφώς και πρέπει να λαμβάνουμε - και εν προκειμένω εσείς που έχετε επωμιστεί το άχαρο καθήκον της ενημέρωσης - σοβαρά τις γνώμες των συμμετεχόντων.
    Αλλωστε οι Νεοέλληνες θελουν την ενημέρωση A LA CARTE.
    Ο καθένας θελει την δική του ενημέρωση, όπως θέλει τον "δικό" του Βουλευτή ή τον "δικό" του κομμωτή.
    Σας πληροφορώ ότι η δουλειά σας είναι αξιόλογη, το επίπεδο της ευπρέπειας των συμμετεχόντων πολύ καλό ,και τούτο είναι προσδιοριστικό της
    προσπάθειας των ανθρώπων που έχουν την επιμέλεια του BLOG.
    Συνεχίστε και μείς δίπλα σας, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καυστικός Σχολιαστής11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:08 μ.μ.

    Φίλε shakerista,
    1) Δεν κατηγορήθηκες ως έρμαιο του Αραμπατζή, το post σου όμως για την ήττα του ΠΑΣΟΚ έβγαζε μάτι, γιατί δεν μπορεί να μην ήξερες πως ήταν μούφα το αποτέλεσμα, και όμως το ανάρτησες, τα αποτελέματα είναι καλά σφραγισμένα στην Ιπποκράτους και μόνο η ομάδα αξιολόγησης τα ξέρει και σιγά μη τα 'βγαζε στον αέρα, πόσο περισσότερο σε γυμνοσάλιαγκες (και ξέρεις ποιους εννοώ).
    2) Εγώ κατηγόρησα το νοθευμένο αποτέλεσμα ως "στρατευμένο" δημοσίευμα υπέρ του Άρη Αραμπατζή, όχι ότι το παρήγαγες εσύ, αλλά επειδή σου το δώσανε (την μαϊμού) και συ την έβγαλες στον αέρα χωρίς να διασταυρώσεις την ορθότητα των αποτελεσμάτων.
    3) Σέβομαι και εκτιμώ την φιλότιμη προσπάθειά σας και τον αγώνα σας για ενημέρωση, αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια.
    4) Όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και διατυπώνονται, (επώνυμα ή ανώνυμα) είναι υγεία για την Δημοκρατία και για τα blog.
    5) Χαϊρι δεν έκανε κανένας blogger (αν εννοούμε το οικονομικό όφελος). Δεν είναι κακό να έχεις (έστω και λίγα πενιχρά έσοδα από διαφημίσεις Google AdSense, με αυτά συντηρούνται τα blogs και καλός υπάρχουν).
    6) Ο blogger όμως που θα επιθυμούσα να διαβάζω δεν θέλω να σβήνει αναρτήσεις και σχόλια.
    7) Σαφώς και θέλουμε να γράφετε και θα συνεχίσουμε να σας διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ) ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο SERVER ΔΕΝ ΑΝΤΟΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ (Ο SERVER) ΚΑΤΙ ΣΑΝ VIRTUAL SUSPENSION ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ANTIVIRUS.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ) ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
    (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ).
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Η ομάδα του stoshaker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καυστικός Σχολιαστής12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:57 π.μ.

    Ρίξε μια ματιά σε αυτό το post.

    http://stoshaker.blogspot.com/2010/09/blog-post_3954.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζαβαρακατρανεμια

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8ον:

    Τι έγινε με ΒΙ ΠΑ & Συντελεστές δόμησης στα Κουφάλια ? Το κολυμβητήριο είναι διαδημοτικό ?
    Η πληροφορία πως οι Χαλκηδονιώτες επιπλέουν καλύτερα σε βαθύτερα νερά σε αντίθεση με τους Κουφαλιώτες των ρηχών αληθεύει ?
    Είναι αλήθεια πως την διαχείριση απορριμμάτων στα Κουφάλια θα την αναλάβει το δίκτυο της Χαλκηδόνας με τον υπερσύγχρονο στόλο των ειδικών οχημάτων της stealth technology ?
    Αυτά και μερικά ακόμα ανάλογα thred παρακαλώ να μην ξεχνιούνται
    αλλά να γίνεται που και που ένα
    refresh ακι./ ευχαριστώ

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή