ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Θα "μαυρίσουν" τον Αραμπατζή οι Αρειανοί;

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου κ. Αριστείδη Αραμπατζή με τον ΑΡΗ - SUPER 3 Αγίου Αθανασίου.
Η αιτία "πολέμου" δείχνει να είναι οι δηλώσεις του κ. Αραμπατζή για τον ΠΑΟΚ στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τα ναρκωτικά.

Διαβάστε τι αναφέρει η SUPER 3 - Άγιος Αθανάσιος:
------SUPER 3 Αγίου Αθανασίου:
«Μαύρο» στον Αραμπατζή!

Χαιρετίζουμε όλα τα αδέρφια της Φαμίλιας του SUPER 3. Σε μια εκδήλωση η οποία έγινε στην περιοχή μας κατά των ναρκωτικών, καλεσμένοι ήταν και αθλητές οι οποίοι ανήκουν στη συμπολίτισσα ομάδα.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, κ. Αριστείδης Αραμπατζής, ο οποίος είχε παραχωρήσει έκταση για να δημιουργηθεί το προπονητικό κέντρο για τους συμπολίτες στη Νέα Μεσημβρία, περιοχή που ανήκει στον Δήμο Αγίου Αθανασίου.
Σε δηλώσεις του προς όσους έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, αλλά και σε δημοσιογράφους, ανέφερε τα εξης:
«Έχουμε τη χαρά και την τύχη να φιλοξενούμε από πέρυσι στην περιοχή μας και το αθλητικό κέντρο του παοκ, το νέο σπίτι δηλαδή της ομάδας, η οποία μπορούμε να πούμε ότι είναι πλέον και δική μας ομάδα.
Όλοι κατά βάθος εδώ στον Άγιο Αθανάσιο είμαστε φίλα προσκείμενοι στον παοκ, που έχει το νέο του σπίτι μέσα στον δήμο μας»…
Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας προς το πρόσωπό του, πως πρέπει να μάθει να βουτάει τη γλώσσα του στον εγκέφαλο πριν μιλήσει, όπως και το ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να τον «μαυρίσουμε» στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
ΥΓ: Τα χαιρετίσματά μας στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ SUPER 3 και σε όλα τα παραρτήματα του Συνδέσμου.--------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου