ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Προβληματισμοί στα στρατόπεδα της ΝΔ μετά την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπίκου

Tα πάνω κάτω φέρνει η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπίκου στο νέο δήμο Χαλκηδόνας. Ειδικά στο δήμο Αγίου Αθανασίου, ο κ. Μπίκος κρατάει τα σκήπτρα καθώς ο νυν δήμαρχος κ. Αριστείδης Αραμπατζής φαίνεται πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόσο στα ΔΔ του δήμου αλλά και στην ίδια του άλλοτε ισχυρή έδρα. Το τελευταίο από τα μεγάλα προβλήματα του κ. Αραμπατζή δείχνει να είναι αυτό του πολεοδικού σχεδίου το οποίο χαρακτηρίστηκε ως σκάνδαλο και ως "πολεοδομικό κουρελού" με αντιδράσεις από ολόκληρο σχεδόν τον δήμο Αγίου Αθανασίου.
Στη Χαλκηδόνα αρκετοί είναι αυτοί που βλέπουν με καλό μάτι την υποψηφιότητα του πρώην αντινομάρχη ενώ άρχισαν ήδη οι πρώτες επαφές για στελέχωση του ψηφοδελτίου και για άντληση πληροφοριών σχετικά με το ποιοι είναι οι ικανότεροι που θα "καταθέσουν" τις ταυτότητές του.
Στο στρατόπεδο Τσουκνιδά η είδηση έφερε προβληματισμούς αφού το όνομα του Γιάννη Μπίκου έχει αποσπάσει στο παρελθόν καλές κριτικές στο προπύργιο του κ. Τσουκνιδά, τα Κουφάλια.
Και οι δύο, ωστόσο, είναι άριστοι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης και η ενδεχόμενη κάθοδός τους στις εκλογές του Νοεμβρίου θα προβληματίσει πολλούς ψηφοφόρους παρόλο που ο πρώην δήμαρχος Κουφαλίων έχει απέναντί του ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ, μετά και την επίσημη υποψηφιότητα του κ. Δαϊκούδη, ενώ φαίνεται πως δεν τα πάει και πολύ καλά με τον κ. Μποχωρίδη που και αυτός ανήκει στις τάξεις της ΝΔ.
Την υποψηφιότητά του "ζυγίζει" και ο κ. Αλεξιάδης Γρηγόρης, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα τελευταία και όπως κυκλοφόρησε στα στέκια, "η συγκέντρωση της ΤΟ της ΝΔ του δήμου Χαλκηδόνας έγινε σε μια προσπάθεια ένωσης των κομματικών παραγόντων υπέρ όμως της υποψηφιότητας του κ. Αλεξιάδη.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ, μερίδα του κόμματος βολιδοσκοπεί τις κινήσεις των γαλάζιων ενώ άρχισε να σκέφτεται σοβαρά, ειδικά στα Κουφάλια, την υποψιότητα του προέδρου του ΚΕΚ Αγίου Αθανασίου κ. Κώστα Σαραφίδη, αδερφού του πρώην προέδρου του ΔΣ Κουφαλίων, Γιάννη Σαραφίδη.
Εδώ έχουμε ένα άλλο σενάριο, αφού, ο κ. Κώστας Σαραφίδης έχει άριστες σχέσεις με τον δήμαρχο Αγίου Αθανασίου και μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του θα ανάγκαζε έναν από τους δύο να "κάνει πίσω". Το θέμα είναι εάν, στο σενάριο αυτό, η μερίδα του ΠΑΣΟΚ που πρόσκειται στον κ. Σαραφίδη στηρίξει το νεοδημοκράτη κ. Αραμπατζή ή το αντίθετο.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ.... ΠΕΛΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ¨ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ¨ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή