ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Διόρθωση...

Αύριο το βράδυ και όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η διακήρυξη του Μαυρουδή Μηντσιούδη στο δημαρχείο Κουφαλίων.
Εκ παραδρομής γράψαμε εχθές πως θα γίνει την Κυριακή.
Δεν ήταν σκόπιμο όπως βιαστήκατε να μας κατηγορήσατε, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν τα γράφεις και δεν τα κάνεις clopy paste όπως άλλοι..

18 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ .4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ "ΠΑΓΑΝΙΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε ανοητε ανωνυμε ο Μηντσιουδης δεν εχει θεσεις και αποψεις? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ .ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. O ANTI-VERENIKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΕ SHAKER EΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒIG GERANIDH ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ? Ε Λ Ε ΟΣ Ο ΑΝΤΙ -VERENIKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΑ ,ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ SHAKERISTA ΠΩΣ ΠΟΛΥ (ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ) ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ-ΜΠΗΚΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι .. και άμα δεν ήταν Παρασκευή και ήταν Κυριακή θα σάρωνε στις εκλογές ..
    και η διακήρυξη θα είναι μπαξεβανικό μανιφέστο .
    Αν δεν αλλάξει τόπο τρόπο και κυρίως χρόνο και να έρθει στο 2010 ξεκολλώντας από τη νοοτροπία του κομματικού Πασοκ της δεκαετίας του 80 ..

    Όσο για τις κατηγόριες που έπεσαν στους τύπους με το σεικερ ? τι κατηγόριες και κολοκύθια? με το Μηντσιούδη είναι αυτό που λέμε περσινά ξινά σταφύλια και πάλι μιά απο τα ίδια.
    Τώρα θα πεί κάποιος να δούμε τη σημερινή παρουσίαση... ok τα ξανλέμε απο Δευτέρα .

    υγ
    Αυτός ο συνblogερίστας που είναι ο αντι μου είναι γενικά αντι? ή είναι και αμφι/η

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά VERENIKIS εσύ διακρίνεσαι από το γραψιμό σου, εκμπέμπεις ένα αέρα από ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ θα έλεγα και πάνω τώρα Ακαδημαικός είσαι ; διδάκτορας είσαι; πάντως με την αγροτική ,εργατική, μπαξεβανική περιοχή μας δεν έχεις σίγουρα κάποια σχέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δαγκωτό στον Verenikis!!! Είναι Σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του Μηντσιούδη τού έδωσαν το χρίσμα οι Γερανίδης, Τσιόκας για να κόψουν τα φτερά τού Μπελίδη που πήγαινε φουλ για βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη προκύψει νέος Αρβανιτίδης και χάσει κι άλλος την καρέκλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Μη προκύψει άλλος Αρβανιτίδης"!
    Ως ευχή πρέπει να ακούγεται αυτό.

    Τέτοια παρεμβατική παρουσία! Άλλος ένας πυλώνας κοινοβουλευτισμού στην περιοχή μας. Ενας ακόμη σωτήρας (των οπαδών του, όχι ημών των υπολοίπων καθώς και του γνωστού δημαρχιακού ζεύγους).

    Να σημειώσω ότι ο συγκεκριμένος είναι και "χειριστής Google Earth" όπως δήλωνε στο φυλλάδιο του (!!!!)
    I.Q. Ραδικιού. Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 13:38:34 ανώνυμο

    Η Κολούμπια έχει έδρα τα Κουφάλια σε πληροφορώ (φαίνεται και από τα υπερόπλα που κυκλοφορούν προεκλογικά αλώστε στον ευρύτερο δήμο) και η άλλη η υπερατλαντική έδρα είναι απλά θυγατρική και υποκατάστημα (βιτρίνα δλδ) .

    Εδώ επίσης έγιναν τα πρώτα δοκιμαστικά του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και μετά το πήγαν στα Malvinas island τα γνωστά Falkland αλλά και η εγκατάσταση του CERN (ξέρεις το χέρι του θεού και του επιταχυντή σωματιδίων ) θα γινόταν στην περιοχή λόγω εντοπιότητας του Στίβεν Χόκινγκ (ναι Κουφαλιώτης είναι και λέγετε Χογκούδης αλλά το άλλαξε να μη δίνει στόχο ) ταβάς αλλά λόγω χαλαζόπτωσης εκείνη τη χρονιά οι εκεί καλλιεργητές διεκδικούσαν αποζημιώσεις και ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ εγκαταστάθηκε στην Ελβετία κοντά στη μεγάλη συναγωγή .
    Ο χώρος (ΤΑΒΑΣ) και όχι Νταβάς μέχρι νεωτέρας θα χρησιμεύει και χρησιμεύει ως χώρος ταφής αποβλήτων (συσσωρευτών )


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. VERENIKIS ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ,ΑΛΛΑ Ε , ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ VERENIKIS ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ KAI TA KOΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ CERN ΑΥΤΗ ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν η φυσική περίμενε από μένα αλίμονό της ,

    από γαρδένιες γνώριζα νεώτερος για το πως συμπεριφέρονται όταν ίπτανται μεταμεσονύχτιες ώρες στο ημίφως διανυκτερευωντων μουσικοακουστικοχωρευτικων «ναμαγαπάδηκων» καταστημάτων με στόχο τον εντυπωσιασμό καλλίπυγων νεανίδων όπως και ότι οι κόκκινες έχουν καλύτερη προσβασιμότητα ευθυβολία αλλά και επιτάχυνση έναντι των ροζ για ανεξήγητους λόγους .τα λευκά δεν είναι για τη νύχτα .. είναι για 9μερα 40μερα τρίμηνα κλπ.


    Ενώ μπορώ να δηλώσω σίγουρα ειδικός περί κολοκυθιών ή περισσότερο γνώστης αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνουν και εκατομμύρια άλλοι μιας και μετά από κάποια ηλικία στην κλασική ερώτηση μεταξύ φίλων ή γνωστών « πως πάει » η απάντηση είναι κολοκύθια και η διαφορετικότητα των απαντήσεων είναι ότι μερικοί προσθέτουν και ρίγανη .

    Άρα CERN Κολοκύθια στάνταρ 2

    Αυτά τα ολίγα και καλημέρα σε όλους

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. verenikis στο γράψιμο τα πας πολύ καλά γιαυτό αν δεν ασχολείσαι, ασχολείσου, τώρα στον λόγο δεν ξέρω;Α ρε VERENIKIS σε πάω αν είσαι υποψήφιος θα σε ψηφίσω τουλάχιστον από λεξιλόγιο και γραφή τα πάς καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπααααα μόνο λόγια είμαι..

    Εγώ υποψήφιος?? με τίποτα. Ποτέ δε θα συμμετείχα σε Κόμματα οργανώσεις ομάδες κλπ που θα είχαν μέλη σαν εμένα... Μα με τίποτα .. είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι .. ποιος θα μας " δέσει " είναι το θέμα


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή