ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Oι "γλάστρες" των εκλογών

Αφορμή για τον τίτλο της ανάρτησης στάθηκε η κουβέντα που "έπιασε" ένας από εμάς σε καφέ της περιοχής μας.
Συγκεκριμένα, σοβαρότατη (και αυτό το λέμε επειδή τη γνωρίζουμε) γυναίκα επιχειρηματίας, η οποία προσεγγίστηκε από υποψήφιο δήμαρχο για να μπει στο ψηφοδέλτιό του, ανέφερε πως όλοι οι υποψήφιοι δεν ψάχνουν για δυναμικές γυναίκες που θα μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των δημοτών αλλά για "γλάστρες".
Και τι σημαίνει αυτό?
Απλά και μόνο για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό τους, αφού η ¨ποσόστοση" αποτελεί βραχνά για όλους του υποψηφίους καθώς το γυναικείο φύλλο δεν "τουμπάρεται" εύκολα...
Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου