ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παράδειγμα προς μίμηση οι Εθελοντές Πυροσβέστες των Κουφαλίων

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι εθελοντές πυροσβέστες (ΣΕΔΙΠ) των Κουφαλίων οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που πλημμύρισε, λίγα μέτρα πριν την είσοδο των Κουφαλίων, το περασμένο Σάββατο το βράδυ όπου η πολύωρη νεροποντή συσσώρευεσε νερό ύψους μέχρι και ένα μέτρο.
Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει ο δρόμος για πολλές ώρες και τα οχήματα που κινούνταν από και προς τα Κουφάλια να διοχετεύονται μέσω της Πέλλας.
Οι εθελοντές πυροσβέστες προσπάθησαν και τα κατάφεραν, να απελευθερώσουν το σημείο μετά από ώρες, με υπεράνθρωπες προσπάθειες παρά τη δυνατή βροχή που έριχνε εκείνη την ώρα ενώ μέχρι και την άλλη μέρα το πρωί καθάριζαν τους δρόμους από τις λάσπες και τα φερτά υλικά που κατέβασε η βροχή.
Tη γενναιότητα των εθελοντών παραδέχθηκαν και άντρες της τροχαίας Χαλκηδόνας οι οποίοι και αυτοί έσπευσαν στο σημείο.

3 σχόλια:

  1. Γράψτε και τα ονόματά τους. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι άξιοι και ικανοί εθελοντές που τόσο σπανίζουν στην εποχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ 72 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ
    http://sedip.webs.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 150 ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή