ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Εχεδώρου (Δέλτα)

Με τον "τσαμπουκά" φαίνεται πως πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ ο Νίκος Γιουτίκας .
"Απείλησε", κατά κάποιο τρόπο, τον έτερο ενδιαφερόμενο Κ. Βαμβάκο, ότι μόνο αυτός είναι αποφασιμένος για να κατέβει ως υποψήφιος βάζοντας το δίλλημα πως εάν κατέβουν και οι δύο σαν αντίπαλοι στο ίδιο κόμμα τότε θα χάσουν (και οι δύο).
Φαίνεται πως ο κ. Βαμβάκος ζύγισε καλύτερα τα πράγματα και έτσι αποφάσισε να κάνει πίσω.
Και τα εύκολα συνεχίζονται. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο κ. Γιουτίκας μάλλον έχει το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" γιατί, σχεδόν οριστικά, οι του ΠΑΣΟΚ θα χωριστούν στα δύο.
Από τη μία Σταματάκης και από την άλλη Ουζούνης - Ζακαλκάς.
Η κόντρα αυτή ίσως ευννοήσει τον Γιουτίκα.
Είδωμεν...

7 σχόλια:

  1. Πολύ κ@ρ@γκιοζιλικι υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ τελικά.
    Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί, δεσμεύτηκαν και προχώρησαν σε δημοσκόπηση, με την καλυψη του ΠΑΣΟΚ.
    Η δημοσκόπιση έδειξε ότι μόνο ο Σταματάκης μπορεί να κερδίσει.
    Αλλά ο Ζακαλκάς, που είναι τελευταίος στη δημοσκόπιση μετά από Σταματακη, Ουζούνη, Διαμαντόπουλο, έκανε τούμπα, ξεσήκωσε τον Ουζούνη να μπει μπροστά και πάνε για ναυάγιο όλοι μαζί.
    Τελικά οι εκπρόσωποι της κομματικής "νομιμότητας", την παραβιάζουν πρώτοι αντί να τη διαφυλάξουν (ο Ζακαλκάς είναι μέλος και υπεύθυνος αυτοδιοικησης της Περιφερειακής Επιτροπης Κ.Μακεδονίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λες ψέματα φιλαράκο. Η δημοσκόπηση έδειξε ότι Ουζούνης και Ζακαλκάς έχει ο καθένας τους υπερδιπλάσια αποδοχή ΣΤΟΥς ΔΉΜΟΥς ΤΟΥς απ' ό, τι ο Σταματάκης στον Εχέδωρο. Η δημοσκόπηση έδειξε ότι και οι τρεις νικαν τον Γιουτίκα, όποιος και αν κατέβε. Όσο για το τι συμφώνησαν αυτό που λες δεν έχει ίχνος αλήθειας. Είμαι σίγουρος δε ότι ψηφίζεις Αρβανιτίδη ... Υπάρχει όντως πολύ καραγκιοζιλίκι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια κομματικη νομιμότητα βρε διαπλεκόμενε ... Ο Σταματάκης ανακοίνωσε μόνος του υποψηφιότητα. Του έδωσε χρίσμα το ΠΑΣΟΚ; βΆΖΕΙς ΤΟΝ σΤΑΜΑΤΆΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ζΑΚΑΛΚΆ ή και τον Ουζούνη ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψευταράκο. Ο οΥΖΟΎΝΗς ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ 59% (ναι) και 31% (όχι). Ο Διαμαντόπουλος 43% (ναι) και 41% (όχι. Ο Ζακαλκάς 61% ναι και 24% όχι, ο Σταματάκης έχει πρόθεση ψήφου στον Εχέδωρο 16% και το 50% δεν απαντά. Όσα δεν φτάνει η αλεπού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ζηλεύεις τον Ζακαλκά, ε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Oυζουνης είναι ο δημαρχος του δημου ΔΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφιζω Γρηγορη Ουζουνη. Γιατί είναι αυτοδημιουργητος, γιατί δεν είναι κομματοσκυλο, γιατί δεν είναι Γιουτικας και Σταματακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή