ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέγερση Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στη Λειβαδίτσα Πέλλας


Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την ανέγερση του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας μπορούν να καταθέσουν χρήματα στους εξής λογαριασμούς τραπεζών: 1. ΕΤΕ 217/296156-39 2. ALPHA BANK 738002002000369 3. Eurobank 0026.0446.880200242077 4. ATE 079.04.003036-65 Και να αποστέλλουν τα καταθετήρια στη διεύθυνση: Ραχμανίδη Νικόλαου - Φιλίππου 47 57100 Κουφάλια Θεσσαλονίκης Ταμία του Ιδρύματος ή να αποστείλουν τον αριθμό του καταθετηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikrahman@yahoo.gr για να τους αποσταλεί η νόμιμη απόδειξη την οποία μπορούν να την επισυνάψουν στη φορολογική τους δήλωση.

karatzova.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Μιας και είχαμε λίγες εκκλησιές να φτιαχτούν κιάλλες.. Ρεεε σχολεία φτιάξτε ή δημοτικές επιχειρήσεις που θα απασχολούν κόσμο, σπουδάστε παιδιά που οι οικογένειες τους δεν μπορούν , ενισχύστε οικονομικά οικογένειες που δεν έχουν να γεμίσουν την κατσαρόλα , να ντύσουν τα παιδιά τους και χάνουν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια ή που δεν καταφέρνουν να σώσουν ούτε τα προσχήματα. Πήξαμε στο ράσο και το παπαδαριό με τους πισωγλέντηδες δυπλοτριπλοθεσήτες . Έμποροι του πόνου του χαμού και της ανέχειας είναι ο κανόνας και η πλειονότητα του σιναφιού τους.

    Ο ένας είναι παπάς αλλά και δάσκαλος και λίγο με τον άγιο Τρύφωνα και λίγο μεσάζον με τα εκκλησάκια και τις βρύσες τις αγιασμένες από την Κατερίνη και αλλού. Ο άλλος σε μια βραδιά αγόρασε τη μίση πλαγιά στον λόφο των Κουφαλίων, την έχτισε , έφερε και την ¨κάρα¨" καποιανού για προσκύνημα επί αμοιβή , έστησε και βιοτεχνία-τυπογραφείο ταπετσερί , έχρισε και την παπαδιά ανταυτού επι αμοιβή σε εικονίτσες @παρίτσες κλπ και κατά τα άλλα ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών. Ο παραάλλος έγινε 80κάτι αλλά σιγά "μη δώσει τόπο στα νιάτα"

    Κι εσύ με το σεικερ έλεος , χαλάρωσε λίγο με το παπαδαριό και τους κοντινούς αυτών "αγίους" εμπόρους!!!!
    Αν "παίζει "και κάνας άγιος στις μέρες μας μην περιμένεις να φορά και ράσο οπωσδήποτε... μπορεί να είναι ηλεκτρολόγος ή φούρναρης
    ΥΓ
    και τώρα με τις εκλογές!!
    εκεί να δεις κατευθυνόμενες ψήφους .
    εκεί να δεις νταβαντιλίκι ολκής οι ατσίδες με τα μαύρα

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυστικός Σχολιαστής13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:31 π.μ.

    Σωστός ο Verenikis ...
    Σε περίοδο οικονομικής Κρίσης, δεν φτιάχνουν εκκλησίες !
    Πολύ περισσότερο δεν ζητούν από τον κόσμο τις οικονομίες τους.
    Να δώσουν στον κόσμο μπορούν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή