ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ανίερες συμμαχίες στους δήμους Δέλτα και Χαλκηδόνας

Από τον "Παρατηρητή"

Ο «αποχωρών» από την ενεργό δράση σύμφωνα με δηλώσεις του Βουλευτή του «Βασίλη», «πατερούλη» της τετράδας που καθήλωσε το ΠΑΣΟΚ της υπαίθρου Θεσσαλονίκης επί 20 χρόνια στην αφάνεια, τη μετριότητα και την έλλειψη προοπτικής, βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στο γκρίζο κάδρο που επί τόσα χρόνια φιλοτέχνησε με την φανερή ή κρυφή ανοχή και συναλλαγή του έτερου αμοραλιστή πρώην Βουλευτή, «Χάρη». Παίζει με τις δημοτικές εκλογές όχι όμως για το προσωπικό του όφελος, όπως έκανε τόσα χρόνια, αλλά για να πάρει εκδίκηση και να αφήσει το «μαγαζί» σε «καλά χέρια»

Το παραμύθι του δήθεν ανταγωνισμού και της αντιπαλότητας, που τόσο πετυχημένα είχαν στήσει για τους αφελείς, φτάνει στο τέλος του. Οι μάσκες πέφτουν και το σκληρό, πολιτικά ανήθικο πρόσωπό τους αποκαλύπτεται.

Λίγοι είχαν καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι υπήρχε συμφωνία τύπου καρτέλ μεταξύ των δύο παραπάνω βουλευτών, για να κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις με πρώτο τον Βασίλη στη σειρά εκλογής. Μεγάλος «εχθρός» για αρκετά χρόνια ο Γ.Κίρκος, που τον αντιμετώπισαν με ευκολία. Ήρθε όμως το φαινόμενο Αρβανιτίδη, που με τη βοήθεια πολλών «θυμάτων» της ανίερης αυτής συμμαχίας, έστειλε τον Χάρη στον πάγκο και τρόμαξε τον Βασίλη, που είδε ότι θα είναι το επόμενο θύμα.

Έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση της αποχώρησης και προσπαθεί να πάρει την «εκδίκησή» του. Προσπαθεί να τιμωρήσει όσους ήταν απέναντί του, αλλά να αναστήσει και τον Χάρη παραχωρώντας του ένα μέρος του εκλογικού του μηχανισμού και των στελεχών του.

«Παράπλευρες απώλειες» πιθανά να είναι οι ήττες στους Δήμους Δέλτα και Χαλκηδόνας (σίγουρα), αλλά δε τους ενδιαφέρει.

Ας δούμε τώρα πως και με ποιους «στήθηκε» το παιχνίδι και σημαδεύτηκε η τράπουλα.

Στο δήμο Χαλκηδόνας (Κουφαλίων, Αγίου), το τοπίο διαμορφώθηκε πρώτα με το άδειασμα του δημάρχου Δ.Μπελίδη από τον Χάρη, που ήταν βασικός του υποστηριχτής, με την εχθρική και υπονομευτική στάση των Β.Ι. και Β.Η. προς το δήμαρχο. Στη συνέχεια το «συντονισμό» ανέλαβε ο «στρατηγός» Βασίλης δια της Γραμματείας της Νομαρχιακής, χρησιμοποιώντας τους «λίγους» γραμματείς των τοπικών οργανώσεων, εμπαίζοντας τον αγνό και άδολο Παναγιώτη Τσάνη, και υπονομεύοντας κάθε άλλη κίνηση.

Ακόμη και η περίφημη δημοσκόπηση δε στάθηκε ικανή να τους σταματήσει. Η δημοσκόπηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι όλοι χάνουν και τέλος πάντων προηγείται έστω και λίγο ο Δ.Μπελίδης, που είναι εν ενεργεία δήμαρχος.

Στο δήμο Δέλτα (Εχέδωρος, Χαλάστρα, Αξιός), όπου όλοι οι διεκδικητές συμφώνησαν να γίνει δημοσκόπηση και ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα, είχαμε παρόμοια παιχνίδια.

Η δημοσκόπηση που έγινε με την εποπτεία του ΠΑΣΟΚ και των ενδιαφερομένων, όσον αφορά τα ερωτήματα και την εταιρεία, αμφισβητείται από «άρχοντα» της Χαλάστρας, φίλο του Χάρη, και από τον πρώην «άρχοντα» Αξιού, φίλο του Βασίλη, που κατεβαίνουν μαζί, κόντρα τον αδιαμφισβήτητο νικητή της δημοσκόπησης Σ.Σταματάκη, δήμαρχο Εχεδώρου. Στόχος να δημιουργηθεί σχίσμα και πόλωση στο λαό και στο δεύτερο γύρο να κάνουν αυτό που ξέρει καλά ο «άρχοντας» της Χαλάστρας, να στηρίξουν δηλαδή δεξιό υποψήφιο.

Αυτά είναι τα σχέδιά του και νομίζω ότι η ιστορία μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε σίγουροι για τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν. Τους μάθαμε, τους ξέρουμε γιατί 20 χρόνια δεν είναι λίγα. Το ζήτημα είναι να μη τους αφήσουμε να υλοποιήσουν τα σκοτεινά και πολιτικά ανήθικα σχέδιά τους που φέρνουν τον τόπο πίσω δίνοντας τους δήμους στη δεξιά.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και οι πολίτες θα καταλάβουν τα παλαιοκομματικά τους «παιχνίδια» και θα τους δώσουν την απάντηση.

131 σχόλια:

  1. Τελικά αυτά που ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς από τους ομοσταυλους περί ομοψυχίας , ενωμένοι προχωράμε σα μια γροθιά και άλλα τέτοια είναι είναι επιεικώς μπαρούφες.
    Μαγαζάκια έχουν στημένα με τραπεζάκια έξω κάτω από γαλάζια , πράσινα και κόκκινα τεντόπανα .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
    ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ ξέρω ότι εσεις που τα γράφετε αυτά μαζί με τον Αρβανιτίδη στηρίζετε Αραμπατζή. Πονηρούληδες. Οι του Σταματάκη όπως ο Δήμου δεν στήριξε Γιουτίκα; Μιλάτε για ΠΑΣΟΚ πονηρόφατσες συμφεροντολόγοι. Α ξέχασα φταίει ο Ζακαλκάς και ο Ουζούνης που δεν στηρίζουν το δοτό Σταματάκη, ο οποίος έχειστο Δήμο του κάτω από το μισό της αποδοχής που έχουν αυτοί στους δήμους τους. Εξάλλου τί να αμφισβητήσουν τον Σταματάκη ο οποόιος (ο καυμένος) δεν διαπλέκεται με βουλευτές. Σα δε ντρέπεστε που πιάνεται στο στόμα σας Ζακαλκά και Ουζούνη, κρατικοδίαιτοι συμφεροντολόγοι (ξέρουμε ποιοί είστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α κατάλαβα βαθυστόχαστε αναλυτή. Ο Αρβανιτίδης δεν έχει σχέσιες με Δεξιά, οι άλλοι δυο έχουν. Μη ξεβρακώνετστε μωρέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ @6:24 μ.μ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ:

    Θεωρείτε κατάλληλο για Δήμαρχο τον
    ΝΑΙ ΌΧΙ ΔΑ
    Δ.ΖΑΚΑΛΚΑ 43,70% 30,20% 26,10%
    Γ.ΟΥΖΟΥΝΗ 43% 32,60% 24%
    Σ.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ 58,30% 26,50% 15%

    Αν ήταν υποψήφιος Θα ψηφίζατε τον
    ΝΑΙ ΌΧΙ ΔΑ
    Δ.ΖΑΚΑΛΚΑ 37,3 35,6 27,1
    Γ.ΟΥΖΟΥΝΗ 40,6 29,7 29,7
    Σ.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ 44,3 28,9 26,8

    Ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο
    Αν τη δεύτερη Κυριακή είχατε να επιλέξετε
    μεταξύ των
    ΖΑΚΑΛΚΑ 16,9
    ΓΙΟΥΤΙΚΑ 16,7

    ΟΥΖΟΥΝΗ 22,7
    ΓΙΟΥΤΙΚΑ 16,8

    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ 28,9
    ΓΙΟΥΤΙΚΑ 23,3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ, ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ:Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ? ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ? ΕΕΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΤΙΚΑ....ΑΑΑΡΕΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.....ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ, ΥΠΕΝΙΣΣΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ....Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ? ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΤΩΡΑ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΖΑΚΑΛΚΑΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ...ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΓΚΙΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ. ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.ΑΡΑΓΕ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΓΕΡΑΝΙΔΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ, ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΓΕΡΑΝΙΔΗ-ΤΣΙΟΚΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο "ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΖΑΚΑΛΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΝΕΟ ΣΥΚΩΤΙ!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΥΖΟΥΝΗ - ΖΑΚΑΛΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ:
    "Ο κ. Σταματάκης, ψευδώς διατείνεται ότι συμφωνήθηκε να δοθεί το χρίσμα στον πρώτο της δημοσκόπησης......."
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ 2ο, 3ο, 4ο, ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ. ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΄ΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΄ΠΑΙΡΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΄ΔΙΝΑΝ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΖΑΚΑΛΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @9:52 π.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Μ΄ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΣ.
    ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ..ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ..ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ..ΚΡΙΜΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χα χα χα Ο σΤΑΜΑΤΆΚΗς ΝΕΟ ΑΊΜΑ και οι Ζακαλκας Ουζούνης μηχανισμος και αδιαφανεια. Καλο ανεκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρβανιτοπουλακια. Θελετε το Σταματακη γιατί ταχα είναι πρώτος στη δημοσκοπηση. Ομως τον Μαυριυδή που επίσης ήταν πρώτος δεν τον θελετε. Βεβαια ούτε πριν τον σταηρίζατε γιατί θελετε να κανετε χαος το ΠΑΣΟΚ και να πατε στον Αραμπατζή. Τι ωραια αναλυση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρβανιτοπουλακια σας καταλαβαίνω. Εχετε λυσαξει με τον Ζακαλκα. σΑς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αΦΟΥ Ο σΤΑΜΑΤΑΚΗς ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟς ΧΩΡΊς ΧΡΊΣΜΑ, ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ Ο ουΖΟΥΝΗς. ας ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ο ΛΑΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. τΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ. τΙ ΝΑΛΕΤΕ ΟΜΩς ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ειστε τρεισ ανθρωποι και θελετε να διαμορφωνετε την κοινη γνωμη υπουλα. ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ ... ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ετσι συκοφαντουληδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Ζακαλκας και Ουζουνης παιδια των μηχανισμών, ενω ο Σταματακης ο εκλεκτος της κοινωνιας. Οι πρωτοι λαμπροι επιστημονες και ο Σταματακης (μη πω τι ....) Δεν πατε καλα. Το σεναριο αυτο δεν ταιριαζει. γλυψτε αλλιώς τον Αρβανιτίδη, με ποιο αληθοφανη σεναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αληθεύει ότι ο Ζήσης Βαϊνάς δέχτηκε τηλεφώνημα από το Γραφείο του Καχριμάκη, που τον πίεσαν να κατεβεί στο ψηφοδέλτιο του Μηντσιούδη;
    Ζήση βγές και πές το δημόσια !!
    Είσαι νέο παληκάρι, μή γίνεις "κότα" σαν μερικούς που πρωτοστατούσαν για την άλλη λύση και τώρα μπαίνουν στο μαντρί, επειδή τους πίεσε ο "θείος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 4:42 μ.μ.
    Βγάλτε όλοι τα πτυχία σας, τα μεταπτυχιακά σας και όποιος έχει τα μεγαλύτερα και τα περισσότερα, θα τον κάνουμε Δήμαρχο !!!!
    Η επιλογή θα γίνει από το ΑΣΕΠ !!!
    Εκλογές δε χρειάζονται.
    Μπράβο παιδιά μετά την ανατροπή της αριθμητικής με τη "λογική" : Κάνουμε δημοσκόπηση, για να δούμε ποιός είναι δεύτερος και τέταρτος για να τον κατεβάσουμε για δήμαρχο, τώρα πάμε στα πτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
    Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ "ΠΡΩΤΟΣ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;
    ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ (ΜΠΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΗΣ)

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΩΝΥΜΕ @4:42 μ.μ.
    Γραφεις:"...ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ... ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ"

    Μας κατηγορείς ότι δε βάζουμε τα ονόματά μας και δε το βάζεις εσύ !!!

    Αστείος είσαι, για να μη πω τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οντως...απο που και ως που πρωτος ο Μητσιουδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ
    ΑΣ ΜΗΝ ΟΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΟΥΖΟΥΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΖΑΚΑΛΚΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΑ ΕΞΗΣ :
    1.ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    2.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Σ.ΞΥΝΙΔΗ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

    ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Γ.ΟΥΖΟΥΝΗ. ΤΑ "ΚΟΥΚΙΑ" ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΕΓΙΝΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΟΥΖΟΥΝΗ.

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ.
    ΟΧΙ ΟΞΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ

    ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ:

    ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΟΧΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ , ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. Ο ΜΠΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΛΥΨΑ
    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ

    ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΟΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ..ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ..ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ..ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ" ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στον ανώνυμο ψευταρακο, που τον γνωρίζω λεω τα παρακατω:
    1) στον δημο ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ και πολιτικη αξιολόγηση. Δηλαδή το κομμα θα διαβασει τη δημοσκοπηση και θα δει και θα αξιολογησει και αλλα στοιχεια (συμμαχιες κλπ)για να δει ποιος εχει δυναμικη νίκης.
    2) ο Σταματακης δεν θελησε να αξιολογηθει απο το κομμα
    α) γιατι υπολειπεται κατα πολυ ως πολιτικο και οχι επιστημονικο βεβαια (ασε τις εξυπναδουλες για ΑΣΕΠ. Μ' ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΏς ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ) μεγεθος με Ζακαλκα Ουζουνη.
    β)μια πολιτικη αναγνωση της δημοσκοπησης δειχνει με σαφηνεια ότι δυναμικη εχουν οι Ζακαλκας Ουζουνης που εχουν υπερδιπλασια αποδοχη στον τόπο τους απ' οτ,ι ο Σταματακης στον Εχεδωρο. Οπως θελει ο λαος δεν σε θελουν στο χωριο και θες να γινεις παππας. Μηπως δεν είναι ετσι; Ο πονηρος ελεω Αρβανιτιδη Σταματακης έκανε αναγωγη και εβγαλε τον εαυτό του πρωτο λόγω αριθμητικης υπεροχης του Εχεδώρου.Ειναι σαφες ότι η δυναμικη είναι με Ζακαλκα Ουζουνη οι οποίοι στις κοινωνιες του είναι αναμφισβήτητοι. Επειδή ο Σταματακης το φοβόταν αυτό ανακύρυξε την υποψηφιοτητα του. Κανενας Ξυνιδης δεν παρεστη στην αναγνωση και αξιολόγηση της δημοσκοπησης, όπως ψευδως αναφερεις.
    γ) Ειναι δικαιωμα του βεβαια (του Σταματακη) να κατεβει υποψήφιος. Τι ζορι τραβατε που κατεβαίνει και ο Ουζούνης και όποιος αλλος θελει ή δεν θελει (Ιωαννίδης) αφού ο Σταματακης ανακηρύχθηκε μόνος του.
    δ)τη δημοσκοπηση έκανε ο πολιτικος συμβουλος του Αρβανιτίδη και αυτού (εδώ ηταν λαθος των αλλων δυο που δεν ζητησαν δημοσκοπηση από εταιρια του κομματος).
    ΤΩΡΑ για την ανωνυμια. Μα αυτος που ξεκινησε την προβοκατσια με το μπλοκ γραφει ανώνυμα. Δηλαδή κανει πολιτικη ανώνυμα αρα υπουλα. Ζητας όμως από μας επωνυμία. Καν' το λοιπον πρωτα εσυ.
    ΤΕΛΟΣ να μαθεις στη ζωη ότι ΄.τι δεν φτανεις να μη το βρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι τις θελουμε τις εκλογες. Καντε μια δημοσκοπηση. Μαγειρεψτε μια δημοσκοπηση. Και όλα τελειωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. K.X. ή "παρατηρητή" εχεις πολύ θρασος να μιλας εσυ για παλαιοκομματικές πρακτικες, που εν μια νυχτι από εχθρος μεταλλάχθηκες σε φιλο του Αρβανιτίδη. Τουλαχιστον το όνομα μου μη το πιανεις ή ασχολήσου επώνυμα για να λαβεις επώνυμη απάντηση. Γνωριζόμαστε χρόνια. Ετσι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δημήτρη Ζακαλκά,
    Είσαι δημόσιο πρόσωπο, έχεις εμπλακεί σε μεγάλες πολιτικές αντιδικίες και κόντρες, έχεις ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς με συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι απόλυτα φυσικό να δέχεσαι κριτική ακόμη και πολεμική.
    Μη διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου.
    Όσο για την ανωνυμία εμείς απλοί «ανώνυμοι» πολίτες είμαστε και με τα blogs (σύγχρονες εφημερίδες τοίχου) μας δίνεται οι δυνατότητα να πούμε μια γνώμη και να κάνουμε κριτική σε σας που είστε άνθρωποι της εξουσίας χωρίς να μπούμε στο «στόχαστρο» σας. Εξάλλου η ανωνυμία στα blogs καλύπτεται από το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. PLAKA EXETE YPOPSIFIOI DIMARXOI EIAI O OYZOYNHS KAI O STAMATAKHS
    DEN YPARXEI "ZAKALKAS-OYZOYNHS" POY GRAFEI STA SXOLIA O IDIOS GIA NA PROVLITHEI KAI NA MEIOSEI TON EPIKEFALIS YPOPSIFIO DHMARXO GRIGORI OYZOYNH.
    MHN ASXOLEISTE ME TON ZAKALKA, DIAFHMHSH TOY KANETE KAI TON VOHTHATE NA EKLEGEI DHMOTIKOS SYMBOYLOS
    4os HTAN STH DIMOSKOPHSH, TON PERASE KAI O DIAMANTOPOYLOS POY DEN EXEI KANEI DIMARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΖΑΚΑΛΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ;;ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΔΩΡΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΦΕΣΙ 6ΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ 2002..ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τΟΝ ΤΡΈΜΕΤΑΙ ΤΟΝ ζΑΚΑΛΚΑ ΓΥΦΤΟΣΆΛΙΑΓΚΕς. ηΜΟΥΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗς ΤΟΥ. εΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥς ΠΙΟ ΑΚΈΡΑΙΟΥς ΑΝΘΡΏΠΟΥς ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΊΣΕΙ. τΟ ΕΛΆΤΤΩΜΑ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Na empisteytei ton Gioytika poy epi tessera xronia den metakinhse oyte mia petra ston Ajio. Ti lete mvre. Osa ekane o Zakalkas den ua kanei o Gioytikas se 100 xronia. An ginontan tvra eklogew ston AJIO to apotelesma ua htan 60 - 40 yper toy Zakalka, me ton Dhmoy na chfizei GIOYTIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς τον "ανωνυμο": ισχυρίζεσαι ότι η ανωνυμία σου είναι εγγύηση, προκειμενου να μη μπεις "στο στόχαστρό μου", ως ανθρώπου της εξουσίας. ΑΠΑΝΤΩ: ποια εξουσία (=δυναμη επιβολής) έχω βρε αθεοφοβε, εξω από τον λόγο μου, όπως και συ βεβαια. Εγω όμως τον διαθετω επώνυμα και δημόσια και ελέγχομαι γι' αυτόν, εσυ ανώνυμα και ανέλεγκτα. Η πολιτική όμως είναι δημόσια υπόθεση γιατί τοτε μόνο είναι ελέγξιμη από τους πολίτες. Αλλιώς είναι κουτσομπολιο, καφενείο. Κρίμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ζακαλκά υπερωρίες χτυπάς; Πρόσεχε θα καείς στο ζέσταμα!!!Και μην παινεύεσαι μόνος σου, αν είσαι μάγκας κατέβα για δήμαρχος. Αλλά μόνο λόγια είσαι, θα κατέβαινες και βουλευτής τάχα, όμως ήξερες τι σε περίμενε και φυλάχτηκες! Άντε κατέβα να γελάσουμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ, Ο ΠΕΡΙΓΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ , Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ..ΑΦΕΛΕΙΣ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ Γ Ι Ο Υ Τ Ι Κ Α ΦΩΝΑΖΕΤΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ποσο κομπλεξ πρεπει να κουβαλας ανωνυμε απέναντι στο Ζακαλκα. Θα κανει ό, τι θελει αυτος, όχι ΄΄ο, τι θελεις εσυ. Τωρα για το δημαρχος μη τον προκαλεις. Ενιοτε τα αιτηματα γινονται δεκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ontvw sto dhmo ajioy einai afeleiw. Allivw den ua bgazan ton Giutika dhmarxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΣΤΟ 42% ΠΟΥ ΤΟ 2006 ΣΤΗΡΙΞΕ ΖΑΚΑΛΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 52% ΠΟΥ ΚΡΙΝΑΝΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ..ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΟΥΤΙΚΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ, ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ετσι είναι εχω όμως μια ενσταση για το ποιος είναι κλεφτης ψευτης και ποιος νοικοκύρης στην περιπτωσή μας. Εγω θυμαμαι ότι ο Ζακαλκας ομορφυνε τα χωρια (δρομοι, φωτα, κλπ), τωρα ουτε συντηρηση αυτων που εκανε δεν βλεπω. Επικρατει μοναδικη αταξια. Επισης είχε το θαρρος να βγει στο λαο να κανει απολογιστικες συνελευσεις και να ενημερωθούμε με αντιλογο. Ο γιουτικας που είναι κρυμμενος τεσσερα χρονια. Τελος, εχω την αίσθηση ότι αν γινονταν εκλογες στον Αξιο ο Ζακαλκας θα εβγαινε πανηγυρικα, μολονοτι του χρεωνω ότι εκανε χλιαρή ή ελάχιστη αντιπολίτευσ απέναντι σε εναν ανυπαρκτο και εκνευριστικα ελάχιστο δημαρχο. Αυτα, ΄λοι καπου ανηκουμε όλου καποιον συμπαθούμε αλλά αυτα είναι γεγονοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποια σχολεια στον Αξιο έκανε ο Γιουτικας; Εννοεις τις παραγκες του Ψωμιαδη. Ενα μεγαλο εργο γίνεται από τον ΟΣΚ στο Γυμνασιο και αυτό το έφερε ο Ζακαλκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι ξεχασα ο Γιουτικας είναι πολυ έντιμος. Εκανε ψηφοδελτιο πιεζοντας ή πιεζομενος από υποψηφια του για απόσπαση στο ΚΥ Χαλαστρας, κατεβασε λεωφορειουχο με υπόσχεση να πέρνει με αναθεση από τη Νομαρχια τα δρομολογια, εκανε γαμπρό συμβουλου του υπάλληλο στο δημο κλπ κλπ. Πανεντιμος. Σα δε ντρεπεστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Poia diamorfvsh toy libadiou. O zakalkas to ekane kai o Gioutikas efere toyw rom. ayto jerv egv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τερμα για Γιουτικα. Εσεις πληρωνεστε για να γραφετε υπερ του, ως υπάλληλοί του, και εγω τρωω τον χρονο μου από τη δουλεια μου. ΤΕΡΜΑ. αΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Ή ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΞΙΟΥ-ΕΧΕΔΩΡΟΥ-ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΞΕΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΡΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΑΦΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ, ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 27/9 ΚΑΙ ΏΡΑ 16:30 ΠΕΡΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΝΑ "ΓΕΜΙΣΕΙ" ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. NAI EINAI ALHTHEIA..O GIOUTIKAS MAS PLHRONEI..MAS KOLLAEI KAI ENSHMA..BAREA KAI ANTYEIGINA GIATI APO TIS MPAROYFES POY DIABAZOYME EDO MESA H ATMOSFAIRA GINETAI APO APOPNIKTIKH..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για το ότι ο Γιουτικας ώς πολτικο μεγεθος είναι ελάχιστος αλλα μονο ως ρουσφετολογος επιβιώνει πολιτικα το λενε όλοι. Θα σου πω μια κουβεντα Νεοδημοκρατη δημαρχου του Πολεοδομικού συγκροτηματος που την ακουσα με τα αυτια μου "αυτος ο ανθρωπος κερδισε τον Ζακαλκα ; !"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Γιουτικας ρουσφετολογος;Δεν είναι δυνατόν; Ποιος συκοφαντης τα λεει αυτα; Δεν ντρεπεστε μωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. APO POTE H TOPIKH AYTODIOIKHSH XREIAZETAI POLITIKA MEGEUH KAI OXI ANURWPOUS NA NOIASTOUN GIA THN KAUHMERINOTHTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ, ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ..ΕΕΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ..ΤΥΧΑΙΟ;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Τυχαίο που ο Γιουτίκας επί οκτω χρόνια δήμαρχος δεν τολμησε να εμφανισθεί και να απολογηθεί στους δημότες του. Δεν νομίζω. Τυχαίο που η καθημερινότητα του πολιτη εχει βαλτωσει στον Αξιο από ανυπαρξια εργων. Δεν νομιζω. τα προβλήματα λύνονται με παρεμβασεις που αφορούν στο συνολο των πολιτων, φίλτατε. Οχι από το να μπω εγω που εχω μεσο στο Νοσοκομείο π.χ. και να παρω τη σειρα από σενα που δεν εχεις μεσο και δεν θες να φιλησεις κατουρημενες ποδιες. Τοσο δύσκολο είναι να το καταλαβεις; Τωρα οσον με αφορα δεν ζητησα κανενα μεσο ποτε ούτε από Πασοκο ουτε από Δεξιο. Προτιμω να παταω στα δικα μου ποδια και να στηριζομαι στη δουλεια μου. Αλλα αν εσυ είσαι ρουσφετακιας, που να το καταλαβεις ... Οχι στους παρτακηδες. ΝΑΙ στους εντιμους ανθρωπους της καθημερινης βιοπαλης. Δεν θελουμε δημαρχο απροσπελαστο και απομακρο οπως λες. Αλλα δημαρχο με αποψη με διαθεση για αγωνα για συλλογικη επίλυση προβληματων, της ποιοτητας της ζωής μας, όχι αγγαλιες και φιλακια γεματα υποκρισια και σκοπιμότητα. Αλλα δεν καταλαβαίνεις. Είναι ψιλα γραμματα για σενα. Γλύψε τον Γιουτικα να σε εξυπηρετησει προνομιακα σε βαρος μου. Και στο τελος τελος γιατί θα πρεπει να βαλω μεσον για να επιλυσω τα προβλήματα μου. Αυτη την καταντια διαχειρίζεται προς οφελος του ο καθε ανεπαρκης πολιτικαντης (βλ. Γιουτικα) που σ΄ αυτό εξαντλειται η αξια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ENE H PAROUSIA TOU ZAKALKA HTAN KAUHMERINH ANAMESA STON KOSMO!!!!!!! EYUHMHSAME PALI SHMERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Λαος δεν θελει δημαρχο με αποψη και αγωνιστικότητα. Θελει στοργη και προντερμ. Θελει δημαρχο να τεμπελιαζει όλη μερα στις καφετεριες και ετσι να είναι κοντα στον κόσμο. Οχι να δουλευει, να εχει να κανει και κατι αν δεν βγει δημαρχος. Α ρε μπουταλαδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τι δεν εκανε εργο ο Γιουτικας; Παρελαβε εξυγιαντηρια νερού αλλα μεχρι τωρα δεν προλαβε να βαλει υδρομετρα. Εκανε στο εξυγιαντήριο των Κυμινων τις βρυσες της Γκόλφως (ετσι ελεγε παλια για τις βρυσες στο εξυγιαντηριο Μαλγαρων. Θα μας λυσει το προβλημα της υδρευσης ατομικα. Θα μοιραζει στον καθενα από ενα εμφυαλωμενο, θα τσιμπαει και μια ψηφο. Ετσι γινονται οι αγωνες. Τετοιο δημαρχο θελουμε, τρομαρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Nai o Zakalkas den eixe paroysia. Den mpekroyliaze olh mera stiw tavernes tvn Kyminvn. MEGALO ELATVMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Esy mhn eyuymeis poly. Kanei kako sta nefra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Α ρε ανώνυμε ευθυμε. Που σου φτιαχνουμε το κεφι. Αντε γελασαμε παλι που χαρηκες και ευθυμησες, παλιοπαιδο. Μολις ακους κανενα καλο λογο για Ζακαλκα, σε παινει ενα γελιο, μα ενα γελιο. Αν χαιρεσαι τοσο πολυ να πινεις ενα καφεδακι καθε μερα με τον Ζακαλκα, να φτιαχνει το κεφι σου ρε αδελφε. Κακο ειναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. APOFASISTE RE PAIDIA. O GIOUTIKAS HTAN EXAFANISMENOS "H KONTA STON KOSMO(ESTW KAI STA KAFENEIA KAI STIS TAVERNES)? GIATI EGW ALLA MAUAINW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ(ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΝΑΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ;;ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ..ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. GIA TA EXYGIANTHRIO TA LEFTA TA PHRE O U2 TO 2002..240.000 EKETOMYRIA DRX..AN UYMAMAI KALA..KAI KALA UYMAMAI..O ZAK APLA DIA XEISTHKE TO XRHMA...EYKOLO NOMIZO OTAN AYTO YPARXEI..NAI UA EPREPEB O U2 STHN TETRAETIA NA BALEI YDROMETRA GIA NA PINOYME NERO..ALLA JERO OTI AYTA STOIXIZANE EKATOMMYRIA..APO POY RE PAIDIA;;LETE O ANUROPOS NA MHN HUELE;;ALLA TO KOLOKRATOS DEN XRHMATODOTEI TETOIES DIADIKASIES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΘΑΙΝΟΥΜΕ..ΤΑ ΖΟΥΜΕ..ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. @..."αυτος ο ανθρωπος κερδισε τον Ζακαλκα ; !"

    AYTOΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ) ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΚΑΛΚΑ, ΚΑΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
    Ο ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ.

    ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΓΝΩΣΤΟΣ" ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΩΣ ΕΞΗΣ:
    "αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να χάσει σε μια τετραετία από τον Γιουτίκα ; !"
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τα υδρομετρα είναι ανταποδοτικα. Δεν πληρωνει το κρατος. Αφήστε το δούλεμα. Εχετε ετοιμη απαντηση για την ανεπερκειά σας. Τότε γιατί κατηγορούσατε το Ζακαλκα γιατί δεν το εκανε. Θελατε να σας κανει σε τεσσερα χρόνια και εξυγιαντηρια και υδρομετρα. Τα λεφτα για τα εξυγιαντηρια ηρθαν το 1999. Μεχρι το 2002 δεν είχε γινει ουτε μελετη. Αφήστε το δουλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. O Ζακαλκας θα κερδιζε τωρα τις εκλογες με διαφορά. Οποτε τι θα μου ελεγες. Αλλα εν παση περιπτωσει εγω δεν στεκομαι στο εκλογικο αποτελεσμα. Μπορει και ο καλύτερος δημαρχος να χασει από τον πιο ανεπαρκή. Αναφερομαι στην πραγματικη αξια των ανθρωπων. Εδω ο Τρικουπης εχασε από τον Γουλιμη. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. o gioutikas den eixe xasei se mia tetraetia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ti sygrinete mvre. Ton Zakalka me ton Gioutika. Yparxei sygkrish. Enas dejios elege sta Malgara. An chf;izete Zakalka chfizete PASOK. eNAS ALLOW ELEGE CHFIAZOYME AJIOKRATIKA. kAI O PRVTOW PAREMBAINEI AGRIA. sKASE AN CHFIZAME AJIKRATIKA GIOYTIKA UA CHFIZAME; cHF;IZOYME KOMMATIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΙΘΗΚΑΝ..ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΥ..ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ..ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ;;;ΟΧΙ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΟΙ ΚΥΜΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟ 1995 Ή ΤΟ 1996 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,,ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ....ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. dEN TA EFERE O g.dhmou. Ta efere o gioutikas to 1999 KAI HTAN EYKOLO NA TA FEREI GIATI TOTE H EE EBALE ORIA GIA TO POSIMO NERO. kai kala ekane kai ta efere. Omvw, gia to ergo poy xreiazetai parakoloyuhsh kai sxediasmo, meletes poy apitoyn doyleia kai oxi fanfarew sthn tetraetia 1999-2002 den eixe ginei oyte kan meleth. Kai to ergo ua xan;otan. Opvw blepeis den uelv na adikv kanenan. THN αληθεια παντα. Πως να υπαρξουν ρε αθεοφοβε ανταποδοτικα υδρομετρων, αφού δεν προβλέφθηκε το εργο στον προυπολογισμο. Εξαλλου οι προυπολογισμοι εχουν γενικους κωδικους, όχι εξατομικευμενους. μ' ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥς ΑΣΧΕΤΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ). οΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΥΜΙΝΩΝ..ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ..ΑΑΑΑ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. τΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ 1995 ΟΙ ΚΥΜΙΝΙΩΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. τΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. κΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. μονοσ σου πιαστηκες στη φακα. Αφού πληρωσαν οι κυμινιωτες και οχι το κρατος, σημαινει ειναι ανταποδοτικα. Κανεις και τον ξυπνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πως με προκαλεις δηλαδή. Θα τραβηξουμε πιστολια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. O Γ.ΔΗΜΟΥ είναι οντως ανεπαγγελτος. Ο Γιουτικας ομως. Βισματουχος του Τζιτιζικωστα στο υπουργειο, μετα αμειβομενος από ΕΣΥ και στον Ψωμιαδη, ειδικος επί των ρουσφετιών (=συγνωμη, κοινωνικών εξυπηρετησεων), στην αμακα. Ποτε δουλεψε στη δουλεια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εσυ που με προκαλεις, πως να παμε μαζι στο δημαρχειο αφού δεν λες το ονομά σου. Ανώνυμη προκληση ίσον πιστολι διχως σφαιρες. Βεβαια και εγω δεν γραφω το ονομα μου αλλα δεν προκαλώ κανεναν. Αλλα παλι αν θες. Το όνομα σου και μαζί στο δημαρχειο. Οποτε θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΙΣΤΟΛΙΑ;;ΓΙΑΤΙ ΒΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;;ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μου τα αλλαζεις τωρα φιλε. Εγω καθαρα στο λεω. Εκτιμω το Ζακαλκα. Οχι μονο για την πολιτικη. Αλλα και ως σταση ζωής και ως εργατικοτητα κλπ κλπ. πΙΣΤΕΥΩ, ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ΌΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉς. Και να μην ασχολιοταν με την πολιτική, που κακώς ασολειται γιατί χαραμίζεται, θα εκανε με συνεπεια (πιο καλα απότι τωρα που ασχολειται) και τιμιοτητα την δουλεια του. Για να ειμαι ενταξει απεναντί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΔΕΝ ΣΟΥ Τ ΑΛΛΑΖΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ...ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Η ΟΥΖΟ ΜΑΖ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ..ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΦΩΝΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΣΚΕΨΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΣΤΑ BLOGS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. OK Φιλε συμφωνώ. Τουλαχιστο είσαι ανθρωπος καλών προθεσεων, εστω και αν διαφωνούμε. Και βεβαια παλι φιλοι θα είμαστε ό, τι και να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΔΗΜΟΤΗΣ..ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ-ΦΙΝΑΛΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ;;ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΩ..ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ www.eklogesdelta.blogspot.com ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. άποψη μου είναι (..και για το καινούριο blog) ότι καλή η αυθαίρετη ανώνυμη πλην νόμιμη διαβούλευση μέσω blogs αλλά όσοι από εμάς είμαστε κάτοικοι στο νέο Δήμο (Δελτα) και πιστεύουμε ότι η πολιτική δεν είναι επέκταση του καφενείου που κανένας μας δεν πάει αλλά κάτι που αφορά την καθημερινότητά μας, καλό θα είναι πέρα από χαλαρές και χωρίς βάρος κρίσεις επικρίσεις και κατηγορίες, να ασχοληθούμε σοβαρά με την διαχείριση του Δήμου για το καλό όλων μας και όχι με το λιβάνισμα των γνωστών πατρόνων - πολιτικών, βουλευτων, κοματοστελεχών (όσο κι αν βοήθησαν με κανένα ρουσφετάκι που τους ζητήσαμε). Ξεχάστε τα και πάμε παρακάτω. Αν θέλετε πραγματικά κάτι να αλλάξει. Αλλιώς καλά είμαστε εδώ που είμαστε γιατί αυτό μας αξίζει. Έτσι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ
    ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΕΙΤΕ ΔΕΛΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΤΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ......ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΤΟΙΜΗ. ΜΕ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΧΕΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ" ΧΩΡΙΣ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. AYTA EINAI MIKΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ. ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΉΦΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ.Λ. ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! FUCK THEM!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Fuck him. Σε σενα φιλε που κατηγορεις τους παντες συλλήβδην. Οι πολιτικοί είναι εικονα δικη σου. Οπως υπαρχουν εντιμοι πολιτες υπάρχουν και εντιμοι πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΜΗ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. τον σταματακη θα εννοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΜΑΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΖΑΚΑΛΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ...ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝ ΕΤΗ 2010.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΗ.ΡΩΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(1/10/2010 12:40) ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ Η ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ? ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...ΤΕΛΟΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΑΡΚΑ....!ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αθλιε, ανώνυμε, λασπιάρη, που θα πιασεις στο στομα σου τον Ζακαλκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Oxi sto stoma soy. Den tolmas dhmosia kai epvnyma. Sthn anoruografh grafi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΔΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ειναι πτυχιουχοσ τησ ανωτατησ κλεπτικησ με δοκτορα στισ ρεμουλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. re paidia kanenas apo sinaspismo den vazei ipopsifios? na psifisw kai egw giati ta onomata pou anaferonte parapanw ama einai na dioikisoun to dimo delta . ti mamisame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. re paidia gia peite tipota.
    katevazei psifodeltio o sinaspismos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΖΟΥΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. κΑΙ γΩ ΜΑΖΙ ΣΑς ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΝ ΘΕΛΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ...ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΌΧΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΕΣ ΣΙΝΔΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑ.. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Για να παρουμε όλοι εμμισθες θεσεις, για να υπαρχουν δεκαδες υπαλληλοι με μαυρα, για την καλυψη προεκλογικών αναγκων, για να περασουμε στην κυριαρχια του χρηματος και οχι των ιδεων, ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΗΛΛΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ!!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ(ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ,ΔΡΟΜΟΥΣ Κ.Α.)Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Απο τι να ξεβολευτουμε; ξεβολεμενοι ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. εεεεεε οχι και ξεβολεμενοι, ψευταρούλη άνθρωπε. βολεμένος και σε θεσαρα εκτος Δημου δέλτα! ή κάνω λάθος;; πρόσεξε μη με προκαλέσεις γιατί θα στην ανάψω και θα καρφωθείς αμέσως. Δεν είστε και πολλοί δικοί μας εκεί μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΠΑΛΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ" ?
    ΕΤΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ Κε "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?
    ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ?
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ?
    ΔΥΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Γρηγορης Ουζουνης σαν δημαρχος χαλαστρας και οχι σαν Γρηγορης Ουζουνης καταδικαστηκε γιατι δεν εκτελεσε εισαγγελικη εντολη προστατευοντας ετσι τα συνφεροντα δημου λεπτομεριες στα πρακτικα τοις αποφασεις που τον καταδικασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. καλημερα !

    παρτε το χαμπαρι απο τωρα ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ θα ειναι δημαρχος απο τη πρωτη κυριακη.
    ρε γνωριζετε απο βλαχο !
    εαν οχι θα το μαθετε συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ Η ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥ!ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ =ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ=ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΔΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΣΤ ΝΙΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ [...] ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ..ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ. ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΙΝΔΟΣ ΒΟΑΑΑΑΑΑΑ!! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ (Ο ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. μπα έχουμε και ψηφοφόρους του Γιουτίκα. Καλώς τα παιδιά ... Δεν ξερω τι έκανε ο Ουζούνης αλλά ο Γιουτίκας από εργο αλλο τιποτε. τΑ κΥΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ πΑΚΙΣΤΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΤΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ο σταματακης εχει ΄"κοτσια". Πες καλυτερα λεφτα. Τι φοβασαι να το πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΟΥΤΙΚΑ ΤΟ 2006. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΖΟΥΝΗ, ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Μάλλον είσαι με τον Δήμου. Και μαλλον θα ψηφισεις Σταματάκη. Από κρίση σκίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΗΚΑΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΥΖΟΥΝΗ!Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ειδες που σε καταλαβα ότι θα πας Σταματάκη. Και δεν θα πας λογω ταχα εργου του. Αν ήθελες εργο δεν θα ψήφιζες Γιουτικα. Μάλλον κατι σου εταξε τωρα ο Σταματακης, όπως κατι σου ειχε ταξει το 2006 ο ΓΙΟΥΤΙΚΑς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. δΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ πασοκ ουτε νδ ουτε κκε . Εισαι απλά παρτακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΟΥΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΤΙ. ΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΚΑΛΟΟΟ ΕΕΕΕ;
    ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΟΘΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Na ψηφισεις Γιουτικα αγορι μου. Να σε αγκαλιαζει, να σε φιλαει. Εξαλλου τι θελει ο ψηφοφορος. στοργη και προτερμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΟΥΤΙΚΑ. ΕΣΥ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή