ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Χαλκηδόνας

Για μια ακόμη φορά το blog μας πρωτοπορεί.
Το shaker εξασφάλισε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έκανε το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο 5ήμερο για να βρει τον κατάλληλο υποψήφιο για τον Καλλικράτειο δήμο Χαλκηδόνας.
Από μια πρώτη ματιά που ρίξαμε τα ποσοστά των τριών υποψηφίων Μπελίδη, Μηντσιούδη και Τσάνη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού !!!
Ελαφρώς προηγούνται οι Μπελίδης και Μηντσιούδης και ακολουθεί ο Παναγιώτης Τσάνης.
Δεν συζητάμε βέβαια την απάντηση στο ερώτημα για το ποιος από τους τρεις μπορεί να κερδίσει τον Αραμπατζή. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι αυτονόητη η απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΣ και με διαφορά !!!
Για να είμαστε όμως (όπως πάντα) δημοκρατικοί και για να μην μιλάμε με αινίγματα, τα πλήρη στοιχεία της δημοσκόπησης θα τα διαβάσετε αύριο το μεσημέρι αφού πρώτα κάνουμε τις ανάλογες διασταυρώσεις.
Αύριο το μεσημέρι λοιπόν μετά τις 1.30 να είστε stand by...

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ? ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι,
    μερικές φορές βλέπεις το δένδρο και χάνεις το δάσος κατά τη γνώμη μου πάντα.


    Θα ήθελα πάντως να μάθω έστω και από !!διαρροή σε πολιτική παρέα!! την θέση του Μπελίδη του Σαραφίδη και λοιπών παχυλών και βολεμένων κυρίων για το πως εκείνοι θα πράξουν αντίστοιχα με την θέση που πήρε ο Μηντσιούδης περί στήριξης (αλήθεια πως μοιάζουν αυτές οι παρέες ? είναι παρέες με την έννοια της επιλεγμένης συναναστροφής? είναι λυκοφιλίες? είναι τσανάκια τοπικών βαρόνων ? είναι αρπακτικά που δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά και θέλουν διαιτησία δίκαιη από την κεντρική εξουσία μιας και η εμπιστοσύνη μεταξύ τους είναι άγνωστη λέξη? .... Εν κατακλείδι είναι ομόσταυλοι οι του ίδιου χρώματος ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως δείχνουν τα πράγματα και τελειώνοντας τα μπάνια του λαού θα πάμε σε Φθινόπωρο και αρχές Χειμώνα με συλλαλητήρια απεργίες οδομαχίες κλπ και θα φταιει το Πασοκ μιας και κυβερνά .
    Με ανεργία να καλπάζει , εξεταστικές σκανδάλων που δεν έβγαλαν και ούτε θα βγάλουν ένοχο , με τράπεζες δυσκοίλιες κλπ κλπ κλπ.
    Το κόκκινο πανί θα είναι τα δύο μεγάλα κόμματα και κυρίως η κυβέρνηση(μεγάλα τρόπος του λέγειν μιας και τα δύο μαζί είναι στο 49,7% )ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΉ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    Τώρα τι θα καταφέρει ο Μηντσιούδης όταν κουνάει το "χαρτί με το επίσημο χρίσμα " θα δείξει.

    Ας θυμηθεί όμως πως εκτός πολλών άλλων (ΜΟΠ, Γερανίδη, κλπ) του τη "φυλάνε" κυρίως οι Πασόκοι ΚΑΙ για το ταξίδι αστραπή της καλλιπύγου κατά τα άλλα υπουργού Μπατζελή και τα ανταλλάγματα που πήρε για την αποχώρηση του από τις "γραμμές των νεοτσιφλικάδων" αδειάζοντας τους .

    Δεν ξέρω αν ο Μηντσιούδης λειτουργεί με συμβουλάτορες, αν ναι του προτείνω να τους αλλάξει.

    Ας αφήσει επίσης τις στενές γραμμές και επιταγές του κόμματος του και ας πάει κοντά στους συχωριανούς του και τους κοντοχωριανούς , μόνο από εκεί μπορεί να αντλήσει δύναμη .. αλλά να πάει σε όλους και να τους δεχτεί όλους.

    Ας χαμηλώσει τους τόνους στις αντιπαραθέσεις του και ας δοκιμάσει χωρίς επιθετικότητα και αλαζονεία, θα πάει καλύτερα κατά τη γνώμη μου (έτσι και αλλιώς με σκληρή και αιρετική γραμμή δοκίμασε και έχασε.)

    Το σενάριο του υπερκομματικού το επεξεργάστηκε / καν

    Επίσης όταν δημοσιεύονται τέτοιου είδους διαρροές από πολιτικές παρέες ή ότι άλλο σε τίνος το μύλο ρίχνει νερό?

    Θα άλλαζε κάτι αν δημοσιευόταν η γνώμη (όπως έγινε με τον Μηντσιούδη )των Τσουκνιδα , Δαικούδη , Νικόπουλου , Τσάνη , Αραμπατζή και μην τους γράφω όλους τώρα από όλους τους χώρους?

    Με τον Μπελίδη δεν θα ασχοληθώ μιάς και το θεωρώ τελείως άσκοπο .

    Τον Τσάνη δεν τον γνωρίζω.
    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφτασε και η μέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ 14/9/2010 Μαυρουδή με την ΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή