ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Aποσύρει την υποψηφιότητά του ο Σάκης Τζακόπουλος

Επιβεβαιώθηκε η είδηση, που διαβάσατε πρώτοι στο taxalia το πρωί. Ο κ.Σάκης Τζακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αποσύρει την υποψηφιότητά του και εξηγεί τους λόγους:

«Στις 28 Ιουλίου ανακοίνωσα δημόσια την πρόθεσή μου να διεκδικήσω ανεξάρτητος και αδέσμευτος το αξίωμα του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Πίστευα ειλικρινά, πως μια τέτοια υποψηφιότητα, μακριά από το σφιχτό εναγκαλισμό των κομμάτων και μηχανισμών, θα μπορούσε να ...

βοηθήσει την πόλη και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εποχής εμπιστοσύνης στις σχέσεις μεταξύ πολιτών και δημοτικής αρχής. Η πρωτοβουλία που ανέλαβα βρήκε πολλούς υποστηρικτές ανάμεσα σε όλους αυτούς που αναζητούν αλλαγή πορείας, μια νέα, αξιόπιστη, έντιμη πρόταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η παρουσία μου μάλιστα έδωσε το ερέθισμα σε πολλούς Θεσσαλονικείς να σκεφτούν τι μοντέλο διοίκησης αναζητούν, ποιες είναι οι απαιτήσεις τους από τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι της πόλης στη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την απελευθέρωσή της. Διαπιστώνω, όμως, σήμερα, πως η υπέρβαση στη Θεσσαλονίκη παραμένει εγκλωβισμένη και καθοδηγούμενη από το μακρύ χέρι των κομμάτων εξουσίας.
Οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες, ώστε οι συμπολίτες μας να κλείσουν το δρόμο στις «παρέες» που μονοπωλούν, εδώ και δεκαετίες, την διαχείριση των κοινών. Δυστυχώς, ο εκλογικός νόμος επιβραβεύει την δήθεν αναγνωρισιμότητα και τα κατεστημένα συστήματα, αποκλείοντας τις δυνάμεις της κοινωνίας να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά και να χαράξουν καινούριους δρόμους. Οι ισχύοντες περιορισμοί καθιστούν ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια που ξεκίνησα, να καταστήσω κοινωνούς των ιδεών και των προτάσεών μου όλους τους Θεσσαλονικείς.
Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Όμως, η γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησα μέσα από την πρωτοβουλία ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ θα συνεχιστεί, γιατί η πόλη μας πρέπει να αρχίσει να αντιστέκεται και να αναγεννιέται.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου καλό αγώνα και τους καλώ να έχουν κατά νου, πως αυτό που μετρά πάνω απ’ όλα, είναι το καλό των πολιτών και της Θεσσαλονίκης, της πόλης μας.
Τέλος, θέλω να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ σε όσους άκουσαν την πρόταση μου και ήρθαν κοντά μου. Μοιραστήκαμε αγωνίες και κερδίσαμε εμπειρίες χρήσιμες για την συνέχεια . .»

taxalia

1 σχόλιο:

  1. Δεν βγάζει σκόνη το νταούλι.
    Τα υπόλοιπα είναι για να πούμε κάτι στον κόσμο.
    Τι να πεί άλλωστε.
    Παρδόν... ουδείς μεθ'υμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή