ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πληθυσμός του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2001.

Δήμος Χαλκηδόνας
Χαλκηδόνα: 3.749
Άδενδρο: 2.283
Μ. Μοναστήρι: 1.460
Παρθένιο: 660
Λουδίας: 973
Ελεούσα: 562
Βαλτοχώρι: 314
Σύνολο: 10.001
------------------
Δήμος Κουφαλίων
Κουφάλια: 8.102
Ακροπόταμος: 698
Καστανάς: 663
Πρόχωμα: 1.294
Σύνολο: 10.757
------------------
Δήμος Αγίου Αθανασίου
Άγιος Αθανάσιος: 4.846
Αγχίαλος: 1.062
Βαθύλακος: 2.198
Γέφυρα: 3.258
Ν. Μεσήμβρια: 2.343
Ξηροχώρι: 647
Οικισμός Μπαλαίϊκα: 33
Σύνολο: 14.387

13 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ? ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί ο Δήμος Αγίου Αθανασίου να είναι μεγαλύτερος αλλά τα Δ.Δ. Ξηροχωρίου, Βαθυλάκου, Μεσημβρίας και Γεφύρας δεν είναι με τον Αραμπατζή είναι με τα Κουφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε 8:15 μ.μ.

    Εμείς στο Δήμο Χαλκηδόνας λες να είμαστε με τα Κουφάλια ?
    Λες τοσο εύκολα να έχουμε ξεχάσει με ποιο τρόπο μεσα σε μια νύχτα η εδρα του Δήμου απο την Χαλκηδόνα βρέθηκε στα Κουφάλια ?

    Θα φάτε καλα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Ξηροχώρι ψηφίζει Μπίκο.
    Ο Αραμπατζής θα φάει το μαύρο της ζωής του.
    Τέρμα οι εκδρομές με τα ΚΑΠΗ και αρχηγό την γυναίκα του που μας θυμάται μόνο στις εκλογές και στα καραμνλίδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ... ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΙΚΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μέσα στον Άγιο Αθανάσιο ο Μαυρουδής και ο Δαϊκούδης έχουν κάνει ψηφοδέλτια. πέστε μου ένα άτομο που έχει ο Αραμπατζής μέσα στα Κουφάλια. ο μόνος που τον στηρίζει είναι ο Σαραφίδης και αυτός από έξω. όσο για την Χαλκηδόνα τα ονόματα του Αραμπατζή είναι ο Τσιτουρίδης και ο Βενέτης μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, ο άνθρωπος κάνει ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τον ΛΑΤΣΑΡΝΟ στον Αγιο Αθανασιο θα σαρώσει ο ΔΑΪΚΟΜΠΗΚΟΣ να εισε σιγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το σχήμα Δαϊκούδη - Μπίκου είναι θνησιγενές εν τη γεννέση του.

    1) Όταν ο σκοπός είναι η προσωπική αυτοβεβαίωση 2) Όταν χρησιμοποιούνται ως πολιτική πλατφόρμα προσηλυτισμού δημαγωγικές απόψεις όπως π.χ. το τοπικιστικό συναίσθημα,
    3) Όταν η δημόσια θέση που επιδιώκεται(εν προκειμένω του Δημάρχου) αντιμετωπίζεται όχι ως λειτούργημα και αφετηρία πολιτικού έργου αλλά ως μέσο συναλλαγής.
    4) Όταν θάβεις το πολιτικό σου παρελθόν και παρόν και παράλληλα κρύβεις τις πολιτικές σου θέσεις κάτω από ένα ορατό πέπλο που το ονομάζεις Ανεξαρτησία , επιχειρώντας να παραπλανήσεις άκομψα τον πολίτη.
    4)Όταν στόχος με βάση τον μέχρι σήμερα δημόσιο "πολιτικό" σου λόγο, δεν είναι το μέλλον αλλά ο αντίπαλος,
    τότε το αποτέλεσμα στην πολιτική επιστήμη θεωρείται προδεδικασμένο.
    Είμαι σίγουρος πάντως ότι το τέλος της κούρσας, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συχωριανοί θα γίνουμε και έτσι πρέπει να το δούμε κατά τη γνώμη μου το πράμα. Ναι η ταυτότητα των μικρών χωριών θα χαθεί αλλά δε έγινε δημοψήφισμα ούτε και με ρώτησε κανένας άμα θέλω τον Καποδίστρια η τον Καλλικράτη ούτε που διαφωνώ. Αυτή η εχθρότητα όμως που καλλιεργούν τα κομματοσκυλα και οι περί αυτών όπως και ο δήθεν τοπικισμός είναι καθαρά για φτηνή κατανάλωση και το παιχνίδι που κάνουν είναι για τη τσεπούλα τους.
    Αντί να δουν τι ενώνει τα χωριά και πως θα απαλείψουν τυχόν ρήγματα τα κοπρόσκυλα κάνουν τα ρήγματα χάσματα . Παοκ Αρης και ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ο σκοπός καλά κρατεί . Διαίρει και βασίλευε.. Κριτική , πρόγραμμα και έλεγχο θέλουν όλοι οι τοπικοί φιλόδοξοι χρισματούχοι και άχριστοι.
    Ο λύκος θέλει φουρτούνα έλεγε ο παππούς μου και εδώ μαζεύτηκαν πολλοί .. και όλοι λύκοι σωτήρες .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στο ξηροχώρι ο αραμπατζής θα πάρει πάνω από 70%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν σταματατε λεω εγω τοσα χρονια κουφαλια - χαλκηδονα σε κοντρα ,ΑΜΑΝ!!!!!Μαλωνετε για εξουσια ενω εχετε και οι δυο, δηλαδη η γεφυρα που εχει ιδιο πληθυσμο με τη χαλκηδονα και ειναι η ιστορικοτερη και κομβικοτερη κομοπολη στο νεο δημο χαλκηδονας τι θα επρεπε να πουμε εμεις .... Τωρα ειμαστε ενας δημος αφηστε
    αυτα τα κοληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή