ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"Aπαγορευμένα" ρεκόρ

ΟΡΓΙΑ
Τέτοιο όργιο δεν το ‘χετε φανταστεί. Για να κατακτήσουν το ρεκόρ του μεγαλύτερου οργίου, συγκεντρώθηκαν 250(!) ζευγάρια για να κάνουν σεξ στον ίδιο χώρο. Το ρεκόρ αυτό έλαβε χώρα στην Ιαπωνία, σε μια τεράστια αποθήκη, με επαγγελματίες φωτογράφους ν’ αποθανατίζουν τη στιγμή. Παρά την ταμπέλα του οργίου, τα ζευγάρια έκαναν σεξ μόνο μεταξύ τους και είχαν τον απόλυτο συγχρονισμό στις κινήσεις τους.

Ο ΑΥΝΑΝ
Και φυσικά πρόκειται για το ρεκόρ αυνανισμού. Το 2009 στο World Masturbate-a-thon του Σαν Φρανσίσκο, ο Masanobu Sato κέρδισε τον τίτλο, αφού αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά. Ο Sato πήγε στην Αμερική μόνο και μόνο για τον διαγωνισμό, με σκοπό να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του, 9 ώρες και 33 λεπτά. Άραγε κάνει καθημερινή προπόνηση;

Gang Bang
Το 2004 η αμερικανή πορνοστάρ Lisa Spar-xxx συμμετείχε σ’ ένα πολύ περίεργο διαγωνισμό που διεξήχθη στην έκθεση Eroticon 2004 στην Πολωνία. Και το θέμα του διαγωνισμού ήταν ποιά θα πάει με τους περισσότερους άντρες μέσα σε μία μέρα. Η Sparx έκανε σεξ με 919 άντρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ρεκόρ του 2002 και του 2003 που ήταν 646 και 759 αντίστοιχα.

XXL
Σίγουρα θα πείτε: «έχουμε δει και μεγαλύτερα!». Δεκτό. Αλλά ο Jonah Falcon το πήγε για μέτρημα κι έτσι κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους. Τις μετρήσεις έκανε ο Dr. Robert Dickinson και, όπως κατέγραψε, έχει μήκος 34 εκατοστά και περίμετρο 16. Ο Falcon έγινε γνωστός όταν εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ «Private Dicks: Men Exposed» το 1999. Το 2003, το περιοδικό Rolling Stone του κάνει αφιέρωμα και το 2006 το Channel 4 της Αγγλίας γυρίζει ντοκιμαντέρ για εκείνον με τίτλο: «The World's Biggest Penis». Στη συνέχεια δέχτηκε αρκετές πιέσεις για να μπει στη βιομηχανία της πορνογραφίας, μιας και έχει τελειώσει δραματική σχολή, αλλά το αρνήθηκε λέγοντας ότι αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος.

τα διαβάσαμε εδώ

4 σχόλια:

  1. Αυτός ο τελευταίος επειγόντως στο Ελληνικό κοινοβούλιο


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eχει δίκιο το παλληκάρι.
    Εύκολος δρόμος γι' αυτόν ...αλλά για τον άλλον ή την άλλη που θα καταπιεί το σιφώνι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το στατιστικό σας δείγμα είναι υπο αμφισβήτηση.
    Ρεκόρ αυνανισμού κατέχει ο Ελλην πολίτης απο το 1981 και εντεύθεν.
    Τα τελευταία χρόνια εκσπερματώνει ΑΙΜΑ, αλλά συνεχίζει με αμείωτο πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 10 Σεπτεμβρίου 2010 11:14 π.μ.

    Ετσι είναι.. δεν έχεις ακούσει που λέει αυτός χύνει αίμα για το κόμμα ? ή αυτός μάτωσε για την παράταξη ?
    E! απο εκεί βγαίνει μάλλον και η έκφραση "σιγά τα αίματα"

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή