ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

"Σαρώνει" και στο Λαγκαδά o Αλεξιάδης

Οργώνει και σαρώνει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κ. Γρηγόρης Αλεξιάδης, στη Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Προχθές βρέθηκε στο Λαγκαδά όπου οι πληροφορίες μας λένε πως τα πήγε πάρα πολύ καλά σε συγκέντρωση όπου δεν αναμενόταν η επιτυχία.
Παρά το ότι το όνομα του κ. Αλεξιάδη συνδέθηκε, ανεπιτυχώς όμως, με το σκάνδαλο της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, όλα δείχνουν πως ανακάμπτει (και πιστεύουμε πως ποτέ δεν πτοήθηκε από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα).
Οι επόμενες κινήσεις του φανερώνουν περισσότερη δυναμική αν και δεν χρειάζεται αφού στο θέμα αναγνωρισημότητα έχει το πάνω χέρι.

4 σχόλια:

  1. H Μπατζελή έφυγε...
    Ο Κοκκινούλης άφησε το κλιδωνιζόμενο καράβι της ΕΑΣ Λάρισας και ...πάει για δήμαρχος
    Ο Αλεξιάδης ψάχνει αλλαγή ρόλου ....
    Και ... εγώ δεν αισθάνομαι καλά τελευταία !!!
    Χα, χα, χα, χα
    Ρημάξανε τους συνεταιρισμούς και τις Ενώσεις και τώρα πάνε να "σώσουν" τους Δήμους και τις Περιφέρειες...
    Μαύρο, φούμο στους συνεταιριστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ.
    ΕΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.
    ΨΑΞΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ (ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ (ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΩ), ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΟΤΟΪΔΕΥΟΘΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΥΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΦΟΥΜΟ ΣΤΟΝ ΖΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΣΑΡΩΝΕΙ....'' ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ.ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ",ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΗ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΞΟΔΕΥΕΤΕ".ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή