ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τα γούστα πληρώνονται κ. υποψήφιε

Παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες τις κινήσεις των υποψηφίων στην προσπάθειά τους να «κλείσουν» το ψηφοδέλτιό τους στον δήμο Δέλτα και το βέβαιο είναι ότι βοηθούν, στο βαθμό που αντέχει η τσέπη του καθενός, στην ανάκαμψη της οικονομίας της περιοχής τους, διότι θα πρέπει να επισκεφτούν και τους δήμους που δεν τους γνωρίζουν καθόλου για να δείξουν την όμορφη ή άσχημη φατσούλα τους , βλέπε μάτια (μπλέ) , ή μπόι ( 2 μέτρα παληκάρι), αλλά βρε παιδιά να σας πώ κάτι;
Για δήμαρχοι κατεβαίνετε...
E, έλεος δεν μπορεί να τη βγάζετε και κούτρα !!!
Αναφέρομαι σε συγκεκριμένο περιστατικό , όπου κ.υποψήφιος επισκέφτηκε τη Σίνδο , (συχνά πυκνά βέβαια τις τελευταίες ημέρες) και αφού επισκέφτηκε την 12 μελή παρέα αν τα μάτια μου μέτρησαν σωστά τους αποχαιρέτησε χωρίς καν να κάνει την κίνηση του "βάζω το χέρι στην τσέπη" !!!
Αλλά θα μου πείτε φυσικά, αφού η περιοχή του Δήμου Χαλάστρας φημίζετε για τα καβούρια !!!
Άρχοντας …’Ετσι λοιπόν τα υπόλοιπα παλικάρια αναγκάστηκαν ( τις δύσκολες εποχές που περνάμε ) …να βάλουν ρεφενέ!!! (υπολογίζω περίπου 12- 15 ευρώ το κεφάλι)
Άσε που οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήξεραν ότι θα τον συναντούσαν απλά τους έφεραν εξ’απροόπτου.
Καλά βρε αγόρι μου!!!
Πού πας ?? Δεν ήξερες δεν ρώταγες?....και μην μου πείς ότι δεν έμαθες ότι αντίπαλος κ. υποψήφιος πέρασε από την δική σου γειτονιά και τα «έσκασε» κανονικά και με το νόμο φυσικά !!!
Από τώρα άρχισε αυτό το ψηλό παλικάρι να δείχει ότι έχει να δώσει στο τόπο!!!
Καλά στο μάτι τον έχω και αυτόν μη νομίζεις απλά είναι πιο προσεκτικός σε αυτά…ακόμη!!!
Και σαν γυναίκα δεν μπορώ να μην παρατηρήσω τέτοιες κινήσεις, διότι κ. υποψήφιε δεν ξέρω αν θα βγάλετε τις εκλογές με την νίκη αλλά, γκόμενα με τέτοια τακτική μπορώ να σας πώ με βεβαιότητα ότι πολύ δύσκολα θα βγάζατε !!!

Αμαζόνα

20 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ & ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ (ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ) ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΡΧΗΓΟ" ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ) ΟΙ ΚΑΚΑΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΑΘ, ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ "ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ" ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑ 800 € ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗΣ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ "ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ"
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ Ο "ΑΡΧΟΝΤΑΣ" ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΤΑ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΧΕΔΩΡΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΡΑΧΤΕΣ" ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ (ΤΡΥΦΩΝΑΣ,ΓΚΡΑΒΕΡΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.
    ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.
    ΒΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΤΡΟΠΗ !!!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ;
    ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΕΙ" ;
    ΚΟΨΤΟΥ ΤΟ ΒΗΧΑ, ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ.

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ" ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

    Α)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΑ

    Β)ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Β΄ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΗΓΟΡΗ,
    ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ Ο ΖΑΚ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΕ ΠΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΣΜΡΟΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ντρεπεσαι ρε βρωμιαρη που βεβαια δεν εχεις το θαρρος της γνωμης σου και γραφεις ανωνυμα. Σου ζητησα δανεικα. Τωρα στην ΕΥΑΘ δεν πέρνω 800 ευρω τον μηνα αλλα 250 Ε. Εφυγα από την προεδρεια της ΕΥΑΘ με τη θεληση μου λόγω ασυμβιβαστου με τη δικηγορία. Βεβαια δεν εχεις το θαρρος να γραψεις επώνυμα αλλά "η κολοβλη η αλεπου όλες κολοβες τις βλέπει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν κρίνω από την ορθογραφία σου,...και είσαι και φίλος του Ζακαλκά...( γιατί ο ίδιος δεν είσαι!!!) καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν έχει καμία τύχη σε αυτό το παιχνίδι....δείξε μου τον φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι...Εγώ μόνο για την ορθογραφία ..θα σου έκοβα άλλα 100 ευρω!!!!
    .....και όσο για το δικό σου θάρος ....να γράψεις επώνυμα.....ουδέν σχόλιο.Απευθύνομαι μόνο σε ανθρώπους που έχουν αντίληψη...και γνωρίζουν από ορθογραφία!(έχει όμως ενδιαφέρον το ότι ταράχτηκες...)
    Plokami.tsouxtras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ:
    1.Πλάκα μας κάνεις κ.Ζακαλκά (Αν είσαι πραγματι ο ίδιος). Όταν ανέλαβες Πρόεδρος της ΕΥΑΘ δεν ήξερες ότι υπάρχει ασυμβίβαστο με τη δικηγορία; Ήξερες, αν υπάρχει πράγματι ασυμβίβαστο και δεν είναι ένα από τα πολλά ψέματα που συνηθήζεις, αλλά προτιμούσες τον μισθό του Προέδρου.
    Δεν παραιτήθηκες, αλλά σε έβγαλαν μαζί με τον ΚΟυτράκη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τοποθέτησαν τον Νίκο Παπαδάκη (ΈΤΣΙ ΈΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ).
    2.Γιατί δέχτηκες να παραμείνεις μέλος του Δ.Σ. για 250 € που λες (να το πιστέψουμε;), αφού προς τα έξω φάνηκε ότι αντικαταστάθηκες και όχι ότι παραιτήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζακαλκάς και αλήθεια δεν πάνε μαζί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ "TSOUXTRA" ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ "ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ". ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ... ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΩ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τωρα, το να μεμφεσαι τον Ζακαλκα για ανορθογραφια παει πολυ. Ημουν συμμαθητης του και τον ξερω. Ειναι από τους πιο ακεραιους ανθρώπους που εχω γνωρισει. Το ελάττωμα του είναι ότι δεν κανει εκπτωσεις στο βρωμομπουρδελο της πολιτικης στο οποίο ανήκετε. Γι' αυτο εχετε λυσαξει. Αλλα ως πολιτικο μεγεθος δεν τον φτανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον ανωνυμο υβριστη που δεν εχει ... να γραφει επώνυμα, εχω να πω. Δεν ανελαβα προεδροε της ΕΥΑΘ. δΙΟΡΊΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, Ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΉΜΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟς. αΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ευαθ από τον χρηματιστηριακο εκτροχιασμο. Αλλα και αν ακομη ισχυει η δικη σου εκδοχή, γιατί ακριβως με κατηγορεις. Οτι δεν εχω ισχυρό μεσον στην κυβερνηση. Ε λοιπον ουτε εχω ουτε θ΄λω να εχω. Προτιμω να στηριζομαι σα δικα μου ποδια και στην εκτίμηση των εντιμων ανθρώπων, διαστασεις προφανως αγνωστες σε σενα ανωνυμοεπωνυμε υβριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ "πλοκαμι" (όνομα και πραγμα, εχεις τουλαχιστον αυτογνωσια) εχεις απύθμενο μισος κατα του Ζακαλκα. Και φαινεται. Μισος, εμπαθεια και κομπλεξ. Ορατα δια γυμνου οφθαλμου. Επιχειρηματα όμως δεν εχεις. Ο Ζακαλκας είναι αστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε πολύ γέλιο έχει εδώ!!! Άκου αστέρι ο Ζακαλκάς και ...πολιτικό μέγεθος τεράστιο!!! Τρέχαν 6 (4+2) και βγήκε 6ος!!! Αχαχαχαχα, καιρό είχα να γελάσω έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη γελας με το ζορι. Θα σου μεινει κόμπος στο λαιμο. Εγιναν πουθενα εκλογες και δεν το πηρα χαμπαρι. Στον Αξιο θα εβγαινε δημαρχος με 60%. Σε ενοχλει αυτο αλλα δεν μπορω να βοηθησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γ.Σ. ΕΝΑς ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥ. γΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙς ΕΠΩΝΥΜΑ. δΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΜΕΤΕΜΦΥΚΙΑΚΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙς. για να πουμε και για σενα ποσο αξιο παλικαρι είσαι. Οχι μονο να λες εκ του ασφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τσουχτρα, πλοκαμι, Γ.Σ., Ή ΟΠΟΙΟς ΑΛΛΙΏς ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΣΤΕ. ΈΧΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΉ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ. Αποκτατε "κρυπτόμενοι". Οπως είπε ο παππους Παπανδρεου στον στρατηγο Γρίβα "κρυπτόμενος εδοξασθης, φανερωθεις εντροπιάσθης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θελετε να δειχνετε κομματικο πατριωτισμο.Ομως, σκυλιασατε να στειλετε τα Κουφαλια στον Αραμπατζή. Πειτε το όμως φανερα. Φαρισαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ (Γ.Σ., Γ.Δ, Κ.Χ. Ή ΌΠΩς ΑΛΛΙΏς ΕΜΦΑΝΊΖΕΣΤΕ ΑΝΩΝΎΜΩς, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΊ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ). να μεινετε εκει που σας αξίζει. στην κόλαση της αδιαφορίας μας, σχολιαστες και κουτσομπόληδες, κακούληδες και φθονεροί της δρασης αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή