ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη παρουσίαση και από τον Ν. Γιουτίκα

Την ιδρυτική διακήρυξη και την επίσημη υποψηφιότητά του θα παρουσιάσει αύριο Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα κ. Νικόλαος Γιουτίκας στο κέντρο Πολιτισμού στη Σίνδο.

3 σχόλια:

  1. μΠΟΡΕΊ ΚΑΝΊΒΑΛΟς ΠΟΤΈ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΣΕΙ ΤΆΧΑ ΌΛΟΥς ΤΟΥς ΦΊΛΟΥς ΤΟΥς ΚΑΛΟΎς ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΜΆΧΑ ... (άπό τργούδι του Δ.Σαββόπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO ESY POY TO GRAFEIS AYTO KATALABAINEIS TI THELEIS NA PEIS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσωσε τον Αξιο, τωρα θελει να σωσει και το ΔΕΛΤΑ. Ανθρωπος μοναδικης φαρδυτητας βεβαια (τυχη) όλα μπορει να συμβουν. Αφου ο Γιουτικας έγινε δημαρχος στον Αξιο, κοντρα στον Ζακαλκα, μπορει να του κατσει και το ΔΕΛΤΑ. πΑΝΤΩς, ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο γιουτικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή