ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Διευκρινήσεις από Μηντσιούδη

Σε μια από τις αναρτήσεις μας είχαμε αναρωτηθεί εάν ο Μηντσιούδης Μαυρουδής ταχθεί στο πλευρό του άσπονδου φίλου του, δημάρχου Κουφαλίων, Δημήτρη Μπελίδη.
Σύμφωνα με τα όσα όμως είπε ο κ. Μηντσιούδης σε πολιτική παρέα, θα ταχθεί στο πλευρό του κ. Μπελίδη μόνο εάν πάρει το χρίσμα ο δήμαρχος Κουφαλίων μετά από δημοσκόπηση, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα κατατεθούν επίσημα και με χαρτιά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε όλους τους υποψηφίους από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά κάτι τέτοιο, από ότι φαίνεται, δεν πρόκειται να γίνει αφού καμία δημοσκόπηση δεν έτρεξε μέχρι στιγμής.
Όσο για το περιβόητο "πράσινο" χρίσμα πολλά λέγονται τελευταία με την προσθήκη και νέων υποψηφίων. Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησε είναι και της Σοφίας Γεωργιάδου από το Παρθένιο η οποία, στις εθνικές εκλογές, είχε κατέβει ως υποψήφια βουλευτής.

4 σχόλια:

  1. Είχα την εντύπωση πως ο λόγος ύπαρξης του εν λόγω βlog είναι για να κατατίθενται γνώμες και απόψεις όπως και να επικοινωνείτε η πληροφορία .

    Παρακαλώ να μου εξηγήσετε τον λόγο που διαγράφηκε το σχόλιο μου μιας και δεν ήταν προσβλητικό ή χυδαίο ,
    ευχαριστώ.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
    ή δημοσιεύστε τις γνώμες των bloger ή πείτε καληνύχτα κιεσείς
    Δίκαιος δεν είναι αυτός που αποδίδει δικαιοσύνη, δίκαιος είναι αυτός που μπορεί να είναι άδικος και δεν το κάνει (clopy αλλά επίκαιρο)


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!
    ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή